Oksekødsuppe med Kød- & Melboller

Oksekødsuppe med Kød- & Melboller

Den gode suppe - ekstra fyldig. Komplet med fyld, 800 g

Tænk på dampende oksekødsuppe, og du vil sikkert allerede fornemme styrken og mærke varmen brede sig i kroppen. Derfor er suppen så dejlig til vinterdage og hyggeaftener, især efter en aktiv dag. Oksekødsuppen kan være et måltid i sig selv eller en appetitvækker til en god middag. Det er derfor altid vigtigt, at suppen er fuld af kraft. Det er ikke blot varmen, der giver styrke, det er også smagen og næringen fra de gode råvarer. Hos Mou laver vi oksekødsuppe på helt traditionel måde, og uden genveje. Vi starter med den rigtige oksekødsfond, hvor vi har kogt kraften af oksekød, kraftben og suppeurter, og så bruger vi solide grøntsager, der også er repræsenteret i den danske køkkenhave som gulerod, selleri, persillerod og porre.
For at fuldende måltidet tilsættes de ekstra store kødboller med den gode smag og velkendte melboller.

Ingredienser:
Suppe 600 g:
Suppe 85% ((kogt på vand, oksekraftben, okseskanker, porrer, gulerødder, persillerod, SELLERI, pastinak, salt), oksemarvfedt, salt, gærekstrakt, krydderi- og grøntsagsekstrakter (indeholder SELLERI).
Grøntsagsblanding 15% (gulerødder, SELLERI, persillerod, porrer).
Blandede kød- og melboller 200 g:
Kødboller: Svinekød (30%), oksekød (30 %), vand, ÆGGEHVIDER, løg, HVEDEMEL, kartoffelmel, pastinak, rasp (HVEDEMEL, gær, salt), salt, peber.
Melboller: HVEDEMEL (33%), vand, ÆG (22%), palme- og rapsolie, kartoffelmel, salt.

Næringsindhold pr. 100 g
Energi 304 kJ / 73 kcal
Fedt 5 g
- heraf mættede fedtsyrer 2,1 g
Kulhydrater 4,4 g
- heraf sukkerarter 0 g
Protein 2,6 g
Salt 1,1 g

Komplet med fyld fra Mou