Mou Økologisk Karrysuppe

Mou Økologisk Karrysuppe

Cremet og flødelegeret karrysuppe med mild karry. Kogt på økologiske høns, oksekraftben og suppeurter, 800 g

Med en ostindisk karry har vi skabt en økologisk karrysuppe, som passer til hele familien. Suppen er uden fyld og kan derfor spises direkte, som den er, eller den kan bruges som base for dine egne kreative evner i køkkenet. Mou Økologisk Karrysuppe er krydret godt med ostindisk karry, som giver den krydrede og afrundede smag. Til sidst krydrer vi suppen med koriander og jævner med fløde.

Hos Mou laver vi suppe på den gammeldags måde: Vi kommer hele høns, oksekraftben og suppeurter i gryden og lader det hele koge i 8 timer. Sådan har vi gjort lige siden 1960'erne - og hvorfor ændre på det?

Ingredienser: Råsuppe (kogt på vand, høns*, oksekraftben*, porrer*, gulerødder*, persillerod*, SELLERI*, pastinak*, salt), PISKEFLØDE* (15%), tomatpure*, majsstivelse*, rørsukker*, karry* krydderurt*. * Økologisk.

Næringsindhold pr. 100 g
Energi 332 kJ / 80 kcal
Fedt 5,8 g
- heraf mættede fedtsyrer 3,6 g
Kulhydrater 5,9 g
- heraf sukkerarter 3,4 g
Protein 1 g
Salt 0,47 g

Supper fra Mou

Opskrifter med Økologisk Karrysuppe

Økologisk Karrysuppe

med asparges og laks

Økologisk Karrysuppe

med kyllingespyd, peanuts og små kartofler

Økologisk Karrysuppe

med chili-hvidløgsrejer