Mou Aspargessuppe med Kødboller og grønne Asparges

Mou Aspargessuppe med Kødboller og grønne Asparges

Cremet aspargessuppe med stykker af grønne asparges. Tilsat kødboller med mild smag af persillerod og pastinak. Kogt på hele høns, oksekraftben og suppeurter, 700 g

Aspargessuppe har i generationer været en festfavorit som forret og som natmad. Den går aldrig helt af mode, for den er jo lige så lækker som et hurtigt måltid i det daglige som til festlige lejligheder. Vi bruger vores traditionelle hønsefond som base, og så laver vi en lækker, blød og rund aspargessuppe med grønne asparges. For at fuldende måltidet tilsættes kødboller og grønne asparges.

Hos Mou laver vi suppe på den gammeldags måde: Vi kommer hele høns, oksekraftben og suppeurter i gryden og lader det hele koge i 8 timer. Sådan har vi gjort lige siden 1960'erne - og hvorfor ændre på det?

Ingredienser: Suppe 76%: (Kogt på vand, høns, oksekraftben, porrer, gulerødder, persillerod, SELLERI, pastinak, salt), MÆLK, RSPO certificeret palmeolie, PISKEFLØDE (3%), majsstivelse, aspargespulver, kyllingebouillonpulver, rapsolie, spinatpulver, salt. Kødboller 20%: Grisekød (30%), vand, oksekød (16%), grøntsager (16%) (persillerod, pastinak, løg), ÆGGEHVIDER, HVEDEMEL, rasp (HVEDEMEL, salt, gær), kartoffelstivelse, salt, oksefedt, hvid peber), grønne asparges 4%.

Næringsindhold pr. 100 g
Energi 475 kJ / 114 kcal
Fedt 7,9 g
- heraf mættede fedtsyrer 3,6 g
Kulhydrater 6 g
- heraf sukkerarter 2,2 g
Protein 4,2 g
Salt 1 g

Supper fra Mou

Opskrifter med Aspargessuppe

Tarteletter med høns i asparges

Klassisk aspargessuppe

med rejer og skinke

Skummende aspargessuppe

med smørstegt torsk og grønne asparges