Mou Butternutsuppe

Mou Butternutsuppe

Pureret butternutsuppe smagt til med olivenolie, hvidløg og citronmyrte. Fyldt med stykker af butternut, 700 g

Mou Butternutsuppe er inspireret af Australien - suppen er med pureret butternut squash, hvidløg og olivenolie, som giver en rund og mild suppe med en flot orange farve samt et friskt pift af australsk citronmyrte. Butternut kaldes også butternut squash, butternut græskar eller moskusgræskar. Butternut squash har en sød og nøddeagtig smag. Udenpå er skallen hård og lys og formet som en pære, mens den indeni har en fin orange farve og kun består af få frø. Suppen kan spises som den er eller serveres med sprødstegte bacontern på toppen og et lunt stykke groft brød. Mærk varmen fra den friske og milde Mou Butternutsuppe, mens du drømmer dig væk til Australien.

Hos Mou laver vi suppe på den gammeldags måde: Vi kommer hele høns, oksekraftben og suppeurter i gryden og lader det hele koge i 8 timer. Sådan har vi gjort lige siden 1960'erne - og hvorfor ændre på det?

Ingredienser: Suppe 80%: (Kogt på vand, høns, oksekraftben, porrer, gulerødder, persillerod, SELLERI, pastinak, salt), butternut (27%), olivenolie, majsstivelse, kyllingebouillonpulver, hvidløgspure, krydderier, sukker, salt, citronmyrte. Fyld 20%: Butternut.

Næringsindhold pr. 100 g
Energi 206 kJ / 49 kcal
Fedt 3 g
- heraf mættede fedtsyrer 0,4 g
Kulhydrater 4,6 g
- heraf sukkerarter 0,6 g
Protein 0,7 g
Salt 0,93 g

Supper fra Mou

Opskrifter på suppetilbehør

Hjemmelavede brødcroutoner

Det gode suppebrød - nemme og lækre brød til suppen

Rugbrødscroutoner

med hvidløg og urtesalt