Økologiske Kødboller

Økologiske Kødboller

Klar til brug direkte i suppen, 400 g

For mange danskere er kødboller en uundværlig del af en suppe, og de fylder og mætter også godt i både traditionelle og moderne supper. Derfor har vi udviklet en økologisk kødbolle som kan tilsættes vores økologiske supper. Til kødbollerne bruger vi økologisk okse- og svinekød, og kødet skal være finthakket. Herfra er opskriften enkel: vand, æggehvider, løg, hvedemel, kartoffelmel og rasp - og lidt salt og hvid peber. Økologisk selvfølgelig.

Ingredienser: Svine- og oksekød* (56%), vand, ÆGGEHVIDER*, oksefedt*, løg*, HVEDEMEL*, kartoffelmel*, HVEDERASP*, salt, hvid peber*. *Økologisk

Næringsindhold pr. 100 g
Energi 753 kJ / 181 kcal
Fedt 13 g
- heraf mættede fedtsyrer 5,1 g
Kulhydrater 6 g
- heraf sukkerarter 0 g
Protein 10 g
Salt 1,6 g

Suppefyld fra Mou