Mou Glutenfrie Kødboller

Mou Glutenfrie Kødboller

Glutenfrie kødboller af grise- og oksekød. Krydret med hvid peber. Varmes direkte i suppen, 550 g

For mange danskere er kødboller en uundværlig del af en suppe, og de fylder og mætter også godt i både traditionelle og moderne supper. I takt med det stigende antal fødevareallergikere i Danmark tilbyder vi derfor også en glutenfri variant i sortimentet.

INGREDIENSER: Grise- og oksekød (62%), vand, løg, ÆGGEHVIDER, kartoffelstivelse, pastinak, kartoffelflager, salt, hvid peber.

Næringsindhold pr. 100 g
Energi 524 kJ / 125 kcal
Fedt 6,5 g
- heraf mættede fedtsyrer 2,7 g
Kulhydrater 4,7 g
- heraf sukkerarter < 0.5 g
Protein 12 g
Salt 1,3 g

Suppefyld fra Mou