Kødboller

Kødboller

Klassiske kødboller klar til brug direkte i suppen, 700 g

For mange danskere er kødboller en uundværlig del af en suppe, og de fylder og mætter også godt i både traditionelle og moderne supper. Kødboller får dog ikke altid den opmærksomhed, de fortjener, og det er synd. For den gode kødbolle kræver gode råvarer og omhu, og det sætter vi en ære i hos Mou. Til kødbollerne bruger vi okse- og svinekød, og kødet skal være finthakket. Herfra er opskriften enkel: vand, æggehvider, løg, hvedemel, kartoffelmel og rasp - og lidt salt og hvid peber. Kvaliteten ligger netop i enkelheden, så hos Mou tilsætter vi ikke aroma eller smagsforstærkere.

Ingredienser: Svine- og oksekød (60%), vand, ÆGGEHVIDER, løg, HVEDEMEL, kartoffelmel, rasp (HVEDEMEL, gær, salt), salt, oksefedt, hvid peber.

Næringsindhold pr. 100 g
Energi 716 kJ / 172 kcal
Fedt 12 g
- heraf mættede fedtsyrer 4,7 g
Kulhydrater 6 g
- heraf sukkerarter 0 g
Protein 10 g
Salt 1,5 g

Suppefyld fra Mou