Kød- og Melboller (1)

Mou Kød- og Melboller

Klassisk blanding af kød- og melboller. Varmes direkte i den klare suppe, 900 g

Mange synes at kødboller og melboller hører helt naturligt sammen i en god traditionel suppe. Derfor er det lige så naturligt, at Mou har pakket kød- og melboller sammen i én pose. Bollerne kan også bruges til andre supper end de traditionelle.

Hos Mou laver vi suppe og suppeboller på den gammeldags måde: Vi bruger den samme opskrift og de samme råvarer, som du selv ville bruge i dit eget køkken. Sådan har vi gjort lige siden 1960'erne - og hvorfor ændre på det?

Ingredienser: Kødboller 50%: Grise- og oksekød (60%), vand, ÆGGEHVIDER, løg, HVEDEMEL, kartoffelmel, rasp (HVEDEMEL, gær, salt), salt, oksefedt, hvid peber. Melboller 50%: HVEDEMEL (33%), vand, ÆG (22%), palmeolie (rspo certificeret), kartoffelmel, rapsolie, salt.

Næringsindhold pr. 100 g
Energi 831 kJ / 199 kcal
Fedt 12 g
- heraf mættede fedtsyrer 4,9 g
Kulhydrater 15 g
- heraf sukkerarter 1,9 g
Protein 7,5 g
Salt 1,2 g

Suppefyld fra Mou

Opskrifter med suppefyld

Ristede melboller med salat og revet parmasan

“Boller i karrysuppe”

med hvidløgssauterede ris

Spaghetti med kødboller og tomatsauce