Mou Kød- og Melboller Storkøb

Mou Kød- og Melboller Storkøb

Klassisk blanding af kød- og melboller. Varmes direkte i den klare suppe, 1400 g

Mange mener, at kød- og melboller hænger uløseligt sammen, og derfor har vi samlet begge boller i én pakke, så du kan få begge dele i din suppe. Kød- og melbollerne er det perfekte fyld til en klassisk klar suppe på en gråvejsdag, men du kan også bruge dem i cremede supper.

Her får du kød- og melbollerne i en storkøb-version, hvilket betyder, at fyldet rækker lidt længere. Så uanset om du skal bruge bollerne til at servere suppe for mange mennesker ved en festlig lejlighed eller blot vil have lidt ekstra på lager i fryseren, så er denne pakke god til formålet.

Ingredienser: Kødboller 50%: Grise- og oksekød (60%), vand, ÆGGEHVIDER, løg, HVEDEMEL, kartoffelmel, rasp (HVEDEMEL, salt, gær), salt, oksefedt, hvid peber. Melboller 50%: HVEDEMEL (33%), vand, ÆG (22%), palmeolie (RSPO certificeret), kartoffelmel, rapsolie, salt.

Næringsindhold pr. 100 g
Energi 831 kJ / 199 kcal
Fedt 12 g
- heraf mættede fedtsyrer 4,9 g
Kulhydrater 15 g
- heraf sukkerarter 1,9 g
Protein 7,5 g
Salt 1,2 g

Sans suppefyldet

 

Visuelt

Når du åbner posen med Mou Kød- og Melboller, ser du blandingen af de lyse melboller og de lidt mørkere kødboller. Melbollerne er små, aflange boller, der er tykkest på midten og mere spidse i enderne, mens kødbollerne har en lys beige farve og er runde med en ujævn overflade.

Duft

Kødbollerne dufter fyldigt af umami og kogt okse- og grisekød kombineret med noter af stegte bløde løg. Melbollerne har en mild duft af mel og korn, der leder tankerne hen på snobrødsdej. 

Smag

Melbollerne smelter på tungen med deres bløde og milde smag af franskbrødskrumme og hvede. Kødbollerne er saftige og smager af kogt okse- og grisekød, løg og peber. De har en sød krydret eftersmag, der efterlader dig med en dejlig smag i munden.

Suppefyld fra Mou

Tips

 

Fyld kød- og melbollerne i en nem suppe

Vores kød- og melboller er som skabt til en god suppe, og er det en af de dage, hvor der skal mad på bordet i en fart, kan du servere kød- og melbollerne sammen med en af vores Mou supper. På den måde får du et fuldendt måltid i en fart, som både fylder og mætter.

 

Vi har mange forskellige supper i vores sortiment, og selvom kød- og melbollerne ofte forbindes med en klar suppe, kan du også sagtens bruge dem i andre supper som kartoffel-porresuppe eller den økologiske jordskokkesuppe.

 

Udforsk alle vores supper

 

Lav din egen suppe til kød- og melbollerne

Har du lyst til at kræse om maden og lave din egen gode suppe fra bunden, som du kan fylde kød- og melbollerne i? Så gå på opdagelse i vores mange opskrifter på hjemmelavet suppe. Her finder du alt fra cremede supper som en græskarsuppe med chili og ingefær og en fyldig aspargessuppe med grønne og hvide asparges til en klassisk gammeldags hønsekødsuppe med urter. Vælg lige den hjemmelavede suppe, du foretrækker, og tilsæt kød- og melbollerne for at få ekstra smag og fylde i suppen. 

 

Se alle opskrifter på hjemmelavet suppe

FAQ

Mou Kød- og Melboller Storkøb kan varmes direkte i suppen, så det bliver næsten ikke nemmere at få varm suppe og smagfuldt fyld i en fart.

 

Du opvarmer den frosne Mou suppe sammen med kød- og melbollerne ved at placere begge dele i en gryde med lidt vand i bunden. Opvarm nu begge dele til kogepunktet ved medium varme, mens du rører rundt i suppen et par gange undervejs. Det tager cirka 20 minutter, men tjek emballagen på suppen og kød- og melbollerne for at få den præcise tilberedningstid. Når suppen og suppefyldet er varmt, kan du servere det med et godt brød til.

 

Find opskrifter på brød til suppen

Det er helt op til dig, hvor mange kød- og melboller du har lyst til at fylde i suppen – og hvis suppen også indeholder andet fyld som for eksempel grøntsager eller suppenudler, kan du også justere mængden af kød- og melboller derefter. Er du i tvivl om, hvor mange kød- og melboller du skal bruge til suppen, kan du som udgangspunkt beregne 400 gram boller til 1000 gram suppe.

 

Se hele udvalget af kød- og melboller