
Mou Kød- og Melboller
Klassisk blanding af kød- og melboller. Varmes direkte i den klare suppe, 900 g
Mange synes at kødboller og melboller hører helt naturligt sammen i en god traditionel suppe. Derfor er det lige så naturligt, at Mou har pakket kød- og melboller sammen i én pose. Bollerne kan også bruges til andre supper end de traditionelle. Hos Mou laver vi suppe og suppeboller på den gammeldags måde: Vi bruger den samme opskrift og de samme råvarer, som du selv ville bruge i dit eget køkken. Sådan har vi gjort lige siden 1960'erne - og hvorfor ændre på det?
Ingredienser: Kødboller 50%: Grise- og oksekød (60%), vand, ÆGGEHVIDER, løg, HVEDEMEL, kartoffelmel, rasp (HVEDEMEL, salt, gær), salt, oksefedt, hvid peber. Melboller 50%: HVEDEMEL (33%), vand, ÆG (22%), palmeolie (rspo certificeret), kartoffelmel, rapsolie, salt.
Næringsindhold pr. 100 g | ||
---|---|---|
Energi | 831 kJ / 199 kcal | |
Fedt | 12 g | |
- heraf mættede fedtsyrer | 4,9 g | |
Kulhydrater | 15 g | |
- heraf sukkerarter | 1,9 g | |
Protein | 7,5 g | |
Salt | 1,2 g |