Mou Økologiske Kød- og Melboller

Mou Økologiske Kød- og Melboller

Klassisk blanding af økologiske kød- og melboller. Varmes direkte i den klare suppe, 500 g

Kød- og melboller er oplagt fyld i en traditionel okse- eller hønsekødsuppe. Vi har samlet kød- og melbollerne i én pakke, så du nemt og bekvemt kan få begge slags fyld i din suppe.

Her får du en økologisk udgave af de klassiske kød- og melboller, som du for eksempel kan bruge som fyld i vores økologiske hønsekødsuppe. På den måde kan du hurtigt tilberede et helt økologisk måltid, der er perfekt at varme sig på, når vejrudsigten siger Mouvejr.

Ingredienser: Kødboller 50%: Grise- og oksekød* (56%), vand, ÆGGEHVIDER*, oksefedt*, løg*, HVEDEMEL*, kartoffelmel*, HVEDERASP*, salt, hvid peber*. Melboller 50%: HVEDEMEL* (33%), vand, ÆG* (24%), rapsolie*, kartoffelmel*, sukker*, salt. *Økologisk

Næringsindhold pr. 100 g
Energi 818 kJ / 196 kcal
Fedt 11 g
- heraf mættede fedtsyrer 3,3 g
Kulhydrater 16 g
- heraf sukkerarter 1,7 g
Protein 7,9 g
Salt 1,3 g

Sans suppefyldet

 

Visuelt

I blandingen af vores økologiske suppefyld kan du se de lyse aflange melboller, der er tykkest på midten og mere spidse i enderne, og kødbollerne, der er runde, grålige og lidt ujævnt formede.

Duft

Mou Økologiske Kød- og Melboller dufter af en blanding af franskbrødsdej og kogt okse- og grisekød. Man kan også dufte milde og afrundede noter af umami, bouillon og korn.

Smag

De saftige kødboller har en fyldig og fed smag af kogt oksekød og grisekød, og samtidig fornemmer du en skarp eftersmag af salt, peber og en anelse løg. Melbollerne er bløde og smelter på tungen, og så har de en mild smag af mel, der leder tankerne hen på sødmælksfranskbrød.

Suppefyld fra Mou

Tips

Lav din egen suppe til kød- og melbollerne

Har du god tid til at kræse om maden i køkkenet, kan du overveje at lave din egen suppe fra bunden, som du kan servere de økologiske kød- og melboller i. Vi har samlet vores bedste opskrifter på suppe fra bunden, som du kan lade dig inspirere af.

 

Du finder blandt andet opskrifterne på gammeldags oksekødssuppe og hønsekødssuppe med urter. Begge supper er klassisk simremad, som står længe på komfuret og får saft og kraft fra kødet og suppeurterne. Vi garanterer en fuldendt smagsoplevelse, hvis du serverer en af de hjemmelavede supper med vores økologiske kød- og melboller og et godt brød til. 

 

Find alle opskrifter på suppe fra bunden

 

Server som fyld i økologisk suppe

Er det en af de dage, hvor madlavningen skal gå hurtigt, så er det oplagt at servere de økologiske kød- og melboller i en af vores økologiske supper. Selvom mange nok forbinder kød- og melbollerne med en klassisk klar suppe som hønsekødssuppe, kan du også sagtens servere bollerne i en cremet suppe som for eksempel aspargessuppe. Vores kød- og melboller kan varmes direkte i suppen, og vælger du en økologisk suppe til dit fyld, får du et fuldendt økologisk måltid i en fart. 

Se vores økologiske supper

FAQ

Mou Økologiske Kød- og Melboller indeholder 195 kalorier per 100 gram. Den samlede mængde kalorier i måltidet afhænger naturligvis af, hvad du serverer kød- og melbollerne sammen med, og hvor stor en portion, du spiser.

 

Se alt vores suppefyld

Vores økologiske kød- og melboller kan varmes direkte i suppen, hvilket gør det nemt at tilberede en god suppe med smagfuldt fyld i en fart.

 

Når du skal opvarme din Mou suppe, lægger du den frosne suppe i en gryde sammen med kød- og melbollerne og en smule vand i bunden. Varm det op til kogepunktet over medium varme, og rør gerne i suppen et par gange undervejs. Det tager cirka 20 minutter at opvarme suppen, men hvis du er i tvivl om tilberedningstiden, kan du altid finde de præcise anvisninger på emballagen. 

 

Udforsk alle Mou supper