Se hele udvalget af Mou supper og suppefyld

Vil du forkæle dig selv og dem, du holder af, når vejrudsigten siger Mou-vejr? Så bliver det næsten ikke nemmere end at servere en dampende varm skål suppe fra vores alsidige sortiment. Med vores supper kan du få mad på bordet i en fart uden at gå på kompromis med hverken smag eller kvalitet. Supperne er kogt på gode råvarer med kærlighed og omhyggelighed som faste ingredienser.

 

Her finder du klassikere som Mou Tomatsuppe, Mou karrysuppe og vores græskarsuppe, som er blevet en efterårsfavorit i de danske hjem. Supperne kan serveres, som de er, eller du kan bruge dem som base for dine kreative udfoldelser i køkkenet og toppe dem med lige det fyld og tilbehør, som smager dig.

Produkter Produkter

Filtre
Søg
Filtre
valgte

    Produkter

    Der er ingen produkter at vise

    Supper lavet på gammeldags manér

    Mou supperne er lavet på hele høns, oksekraftben og suppeurter som gulerødder, pastinak, selleri og porrer. Hele herligheden koger i 8 timer, så al saft, kraft og næring trænger ud i suppen. Sådan har vi lavet suppe, lige siden Vera og Sigurd Mou satte den første suppegryde i kog i deres lille slagterbutik i Esbjerg i 1960’erne – og det bliver vi ved med.

     

    De eneste supper, der er kogt på anden vis, er vores vegetariske Sweet Potato suppe, som er kogt i 4 timer på en vegetarisk fond af suppeurter, og vores Hyldebærsuppe, der er lavet på hyldebærsaft, vand, sukker og citron.

    Læs mere om Mous historie

     Kog suppe fra bunden med vores bedste opskrifter

    Har du lyst til prøve at lave din egen suppe fra bunden? Det behøver ikke være svært – og særligt ikke med vores opskrifter, der guider dig trin for trin. Vi har samlet de bedste opskrifter på alt fra tomatsuppe og kartoffel-porresuppe til karrysuppe og græskarsuppe samt opskrifter på hjemmelavede kød- og melboller, som du kan lave fra bunden i dit eget køkken.

     

    Få alle opskrifter på suppe fra bunden

    FAQ

    Det er både nemt og hurtigt at tilberede supper fra Mou. Vi har sørget for den gode smag, så alt, du skal gøre, er at opvarme suppen, og så er den klar til servering.

     

    Læg den frosne suppe i en gryde med lidt vand i bunden, og varm den op til kogepunktet over middel varme. Rør gerne i suppen, mens den bliver varmet op. Det tager cirka 20 minutter at opvarme suppen, men tilberedningstiden kan variere lidt afhængig af, hvilken suppe det er, og hvilket fyld den indeholder. Er du i tvivl, kan du altid finde den nøjagtige tilberedningstid på suppens emballage.

    Mou suppe forhandles flere steder, så du kan med stor sandsynlighed finde supperne et sted nær dig. Du kan både købe Mou suppe i fysiske supermarkeder og gennem forskellige online dagligvarebutikker. Vær opmærksom på, at sortimentet kan variere fra butik til butik.

     

    Se listen over forhandlere