Nemme supper

Opskrifter på hurtige supper

Når vejrudsigten siger Mou-vejr, findes der ikke noget bedre end at krybe sammen under et tæppe med uldsokker på og varme sig ved en lækker suppe med fyld eller sprød topping og tilbehør.

Med Mou kommer der hurtigt suppe på bordet uden at gå på kompromis med hverken smag eller kvalitet. Fælles for alle vores langtidskogte supper er, at de både kan nydes, som de er, eller danne grundlag for lige den ret, du drømmer om. Alt du skal gøre er at opvarme Mou-suppen og tilsætte dine favoritingredienser. Dyk ned i vores mange opskrifter, og få inspiration til nemme supper, der både kan serveres som en hurtig suppe til aftensmaden i den travle hverdag eller til middagen lørdag aften.

Tilsæt lækkert tilbehør

Hjemmelavet suppetilbehør tager måltidet til næste niveau. Vi har samlet en masse opskrifter på smagfuldt suppetilbehør, så du kan lave netop det, der passer til dit humør og din tid.

Uanset om du har lyst til at tilføje nogle knasende sprøde croutoner, et fyldigt flute eller måske et suppebrød med smagsnoter, der leder tankerne hen på varmere himmelstrøg, så har vi opskriften, der passer dertil.

Udforsk opskrifterne på suppetilbehør her

Det er let som en leg at tilberede en Mou suppe. Læg den frosne suppe i en gryde med lidt vand i bunden, og varm den op til kogepunktet over medium varme. Rør gerne i suppen, mens du varmer den op.

Det tager cirka 20 minutter at opvarme suppen. Tilberedelsestiden afhænger af, hvilken suppe det er, og hvilket fyld den indeholder. Du kan altid finde den præcise opvarmningstid på emballagen.

Vores klassiske Mou supper er lavet på den gammeldags måde med kærlighed og omhyggelighed. Vi kommer suppeurter, hele høns og oksekraftben i en gryde og lader hele herligheden koge i 8 timer. Når vi koger suppen så længe, får vi al saft, kraft og næring ud i suppen. Herefter tilsætter vi de forskellige ingredienser, der skal til for at lave den enkelte suppe.

Vi har også en vegetarsuppe, som er kogt i 4 timer på en vegetarisk fond med klassiske suppeurter. Den danner grundlag for vores cremede Sweet Potatosuppe. I den søde afdeling finder du vores Mou Hyldebærsuppe, som er lavet på hyldebærsaft, vand, sukker og citron.

Se alle vores supper her

Suppe kan sagtens holde sig 2-3 dage i køleskabet, inden du varmer den op igen. Sørg altid for at kigge på suppen og dufte til den, inden du spiser den. Hvis den ser fin ud og dufter, som den skal, kan du spise den uden problemer.