Fyldig gullaschsuppe med mørk øl

(3 vurderinger) Min vurdering: 0

Fyldig gullaschsuppe med mørk øl

  • 35 min.
  • 4 personer

Ingredienser

Print opskrift

Varm gullaschsuppe med kartofler til de kølige dage

Denne dampende varme suppe vil føles som et varmt kram - selv på en frostklar vinterdag. 35 minutter er alt, hvad du skal bruge for at lave en lækker gullaschsuppe spækket med gode råvarer. 

Vi har taget vores klassiske gullaschsuppe med smagfulde grøntsager og møre oksekødstern og tilføjet sauterede løg og mørk øl. Som prikken over i’et er suppen pyntet af med et strejf af cremefraiche og grofthakket persille.

 


Sådan tilbereder du retten

  • Skræl løg og snit det fint.
  • Opvarm olien i en gryde, der er stor nok til at rumme suppen.
  • Sauter det hakkede løg i olien i 4-5 minutter, til løget er gyldent.
  • Hæld porteren ved og kog øllet lidt ind.
  • Åbn pakken med Mou Gullaschsuppe, og læg den frosne suppe ned til løg- og porterblandingen.
  • Lad suppen tø op og koge igennem. Smag til med salt og peber.
  • Fordel suppen i 4 skåle, og top den med cremefraiche og persille ved serveringen.
  • Velbekomme!

 


Tips

Gør din suppe endnu varmere med krydderier

Har du svært ved at holde varmen på de kolde efterårs- og vinterdage? Du kan få endnu mere varme i din gullaschsuppe ved at krydre den med stærke krydderier som paprika, cayennepeber eller chilisauce.

Få inspiration til flere varme supper

 

Vær kreativ med klassikerne

Selv om gullaschsuppen er en ægte klassiker, kan du sagtens tænke ud af boksen og bevæge dig væk fra de klassiske smage. Du kan for eksempel gøre suppen mere eksotisk ved at toppe den med en frisk, syrlig citrussalat.

Opskrift på gullaschsuppe med citrussalat

 

Prøv en hjemmelavet gullaschsuppe

Har du god tid i køkkenet? Så kan du prøve at lave en hjemmelavet gullaschsuppe som base for opskriften i stedet for at bruge vores færdiglavede version. Du kan tage udgangspunkt i vores grundopskrift på gullaschsuppe, som er lavet med tern af oksebov.

Lav hjemmelavet gullaschsuppe