
Gullaschsuppe opskrift
- 1 t. 30 min.
- 4 personer
Ingredienser
- 25 g smør
- 300 g oksebov i 2x2 cm tern
- 2 tsk. hel spidskommen
- 2 spsk. paprika
- 100 g løg, hakket
- 3 fed hvidløg, knust
- 70 g tomatpure
- 400 ml hakkede tomater
- 8 dl råsuppe (oksekødssuppe)
- 150 g rød peberfrugt i små tern
- 150 g kartofler i små tern
- 1 tsk. salt
- 1 tsk. kværnet peber
- 20 g smør
- 150 g blandede svampe i mindre stykker
- Salt og kværnet peber
- 1 dl hakket persille
Sådan tilbereder du retten
- Varm smør op i en gryde, og brun tern af oksebov, til det er gyldent på alle sider.
- Kom spidskommen, paprika, løg, hvidløg i, og lad det brune med kødet.
- Kom tomatpure på, og rør rundt. Kom hakket tomat og råsuppe ved, og lad det koge mørt i min. 1 time. Check at kødet er mørt, eller giv det lidt længere tid.
- Kom rød peberfrugt og kartofler i tern ved, og lad det koge i 15 min.
- Varm en pande op med smør. Rist de blandede stykker svampe, til de er gyldne, og smag til med salt og peber.
- Top gullaschsuppen med ristede svampe, og pynt med hakket persille.
- Velbekomme!
Tips
Servér sprøde butterdejsstænger til gullaschsuppen
Kan du godt lide at servere lækkert tilbehør til dine supper, skal du prøve at lave sprøde butterdejsstænger til din gullaschsuppe. Den lune butterdej toppet med frisk rosmarin og havsalt er et sikkert hit blandt alle gæster, store som små.
Få opskriften på butterdejsstænger
Der findes grundopskrifter på mange niveauer
Der er noget særligt ved at lave sine supper fra bunden. Gullaschsuppe er en af de grundsupper, der tager længere tid, og der findes også supper, der ikke kræver så meget forberedelse eller alverdens ingredienser. Et godt bud er tomatsuppe, som kun tager en god halv time at lave – og de fleste ingredienser har du sikkert allerede derhjemme.
Sådan laver du tomatsuppe fra bunden
Prøv vores færdiglavede gullaschsuppe
Har du brug for en ekstra nem aftensmadsløsning? Så kan du prøve vores færdiglavede gullaschsuppe, som vi har fyldt med mørt oksekød og smagfulde grøntsager. Det eneste, du skal gøre, er at tø suppen op, og nyde den samme gode smag, som hvis du lavede gullaschsuppen fra bunden.