Mou Kød- og Melboller (Storkøb)

Mou Kød- og Melboller (Storkøb)

Klassisk blanding af kød- og melboller. Varmes direkte i den klare suppe, 1600 g

Mange synes at kødboller og melboller hører helt naturligt sammen i en god traditionel suppe. Derfor er det lige så naturligt, at Mou har pakket kød- og melboller sammen i én pose. Bollerne kan også bruges til andre supper end de traditionelle.

Hos Mou laver vi suppe og suppeboller på den gammeldags måde: Vi bruger den samme opskrift og de samme råvarer, som du selv ville bruge i dit eget køkken. Sådan har vi gjort lige siden 1960'erne - og hvorfor ændre på det?

Ingredienser: Kødboller 50 %: Grise- og oksekød (60 %), vand, ÆGGEHVIDER, løg, HVEDEMEL, kartoffelmel, rasp (HVEDEMEL, gær, salt), salt, oksefedt, hvid peber. Melboller 50 %: HVEDEMEL (33 %), vand, ÆG (22 %), palme- og rapsolie, kartoffelmel, salt.

Næringsindhold pr. 100 g
Energi 831 kJ / 199 kcal
Fedt 12 g
- heraf mættede fedtsyrer 4,9 g
Kulhydrater 15 g
- heraf sukkerarter 0 g
Protein 7,5 g
Salt 1,2 g

Suppefyld fra Mou

Opskrifter med suppefyld

Italian meatballs

Tomatsuppe a la Toscana

Egg noodles

med kødboller og cashewnødder