
Mou Kød- og Melboller (Storkøb)
Klassisk blanding af kød- og melboller. Varmes direkte i den klare suppe, 1600 g
Mange synes at kødboller og melboller hører helt naturligt sammen i en god traditionel suppe. Derfor er det lige så naturligt, at Mou har pakket kød- og melboller sammen i én pose. Bollerne kan også bruges til andre supper end de traditionelle.
Hos Mou laver vi suppe og suppeboller på den gammeldags måde: Vi bruger den samme opskrift og de samme råvarer, som du selv ville bruge i dit eget køkken. Sådan har vi gjort lige siden 1960'erne - og hvorfor ændre på det?
Ingredienser: Kødboller 50 %: Grise- og oksekød (60 %), vand, ÆGGEHVIDER, løg, HVEDEMEL, kartoffelmel, rasp (HVEDEMEL, gær, salt), salt, oksefedt, hvid peber. Melboller 50 %: HVEDEMEL (33 %), vand, ÆG (22 %), palme- og rapsolie, kartoffelmel, salt.
Næringsindhold pr. 100 g | ||
---|---|---|
Energi | 831 kJ / 199 kcal | |
Fedt | 12 g | |
- heraf mættede fedtsyrer | 4,9 g | |
Kulhydrater | 15 g | |
- heraf sukkerarter | 0 g | |
Protein | 7,5 g | |
Salt | 1,2 g |