
Kødboller i tomatsauce
- 30 min.
- 4 personer
Ingredienser
Tomatsauce- 1 spsk. olie
- 3 grofthakkede løg
- 1 stort fed hvidløg, finthakket
- 2 dåser hakkede tomater
- 1 spsk. finthakket frisk timian eller tørret timian
- 1 spsk. sukker
- 1½ tsk. groft salt
- 600 g Mou Kødboller
- 350 g spaghetti
- Frisk timian
Sådan tilbereder du retten
- Lad olien blive varm i en gryde ved kraftig varme. Svits løgene i ca. 2 min.
- Tilsæt hvidløg, hakkede tomater, timian, sukker og salt.
- Kog saucen ved jævn varme og under låg i ca. 5 min. Blend saucen med en stavblender og smag til.
- Tilsæt kødbollerne og lad saucen koge videre i ca. 5 min - til kødbollerne er gennemvarmede.
- Kog imens spaghettien i letsaltet vand efter anvisning på emballagen.
- Anret spaghetti og tomatsaucen med kødboller i et stort fad eller i dybe tallerkener.
- Pynt med frisk timian og server.
Tips
Brug din favorit krydderurt
Den hjemmelavede tomatsauce har masser af smag fra tomater, løg, hvidløg og timian. Timian kan erstattes med både rosmarin og basilikum – alt efter hvad du har i haven eller stående på krydderihylden.
Andre ideer til pastaretter med kødboller
De små kødboller kan både bruges som topping på salater og i mange andre pastaretter. Prøv fx denne lækre pastaret med pesto.