
Mou Økologiske Kødboller
Økologiske kødboller af grise- og oksekød. Krydret med hvid peber. Varmes direkte i suppen, 400 g
For mange danskere er kødboller en uundværlig del af en suppe, og de fylder og mætter også godt i både traditionelle og moderne supper. Derfor har vi også udviklet økologiske kødboller, som kan tilsættes vores økologiske supper, så hele suppen er økologisk. Til kødbollerne bruger vi økologisk okse- og svinekød, og kødet skal være finthakket. Herfra er opskriften enkel: Vand, æggehvider, løg, hvedemel, kartoffelmel og rasp - og lidt salt og hvid peber - økologisk selvfølgelig.
Ingredienser: Grise- og oksekød* (56%), vand, ÆGGEHVIDER*, oksefedt*, løg*, HVEDEMEL*, kartoffelmel*, HVEDERASP*, salt, hvid peber*. *Økologisk
Næringsindhold pr. 100 g | ||
---|---|---|
Energi | 753 kJ / 181 kcal | |
Fedt | 13 g | |
- heraf mættede fedtsyrer | 5,3 g | |
Kulhydrater | 6,0 g | |
- heraf sukkerarter | < 0.5 g | |
Protein | 10 g | |
Salt | 1,6 g |