
Pasta med pesto
- 20 min.
- 4 personer
Ingredienser
- 400 g pasta
- 1½ dl grøn pesto
- 100 g babyspinatblade
- 1 spsk. olie til stegning
- 600 g Mou Kødboller
- 25 g ristede pinjekerner
- Friskkværnet peber
- Flager af parmesanost
Sådan tilbereder du retten
- Kog pastaen efter anvisning på emballagen. Hæld vandet fra, lad pastaen dryppe af i en sigte og kom den tilbage i gryden.
- Vend den lune pasta med 1 dl af pestoen.
- Lad olien blive varm i en stor pande. Steg kødboller ved høj varme i ca. 5 min. – til de er gyldne og gennemstegte.
- Skru ned på lav varme og vend kødbollerne i det sidste af pestoen.
- Læg babyspinat i bunden af et stort fad.
- Fordel kødbollerne herpå og drys pastaretten med pinjekerner, peber og flager af parmesan.
Tips
Brug din favorit pesto
Denne nemme pastaret kan tilberedes med alle slags pesto. Vi har brug en persillepesto, men en pesto af basilikum smager også skønt. Rød pesto af peberfrugter eller soltørrede tomater kan også anvendes. Skal retten smage ekstra lækkert, så lav en hjemmelavet pesto.
Kødbollerne kan anvendes i mange retter
Kødbollerne anvendes ofte som fyld i suppe. Men de har så meget mere at byde på… Prøv fx kødbollerne som topping på en lækker spidskålssalat.
Find opskriften på Spidskålssalat med sennepsdressing.