Mou Glutenfrie Kødboller

Glutenfrie kødboller af grise- og oksekød. Krydret med hvid peber. Varmes direkte i suppen, 550 g

For mange danskere er kødboller en uundværlig del af en suppe, og de fylder og mætter også godt i både traditionelle og moderne supper. I takt med det stigende antal fødevareallergikere i Danmark tilbyder vi derfor også en glutenfri variant i sortimentet. Hos Mou laver vi suppe og suppeboller på den gammeldags måde: Vi bruger den samme opskrift og de samme råvarer, som du selv ville bruge i dit eget køkken. Sådan har vi gjort lige siden 1960'erne - og hvorfor ændre på det?

INGREDIENSER: Grise- og oksekød (62%), vand, løg, ÆGGEHVIDER, kartoffelstivelse, pastinak, kartoffelflager, salt, hvid peber.

Næringsindhold pr. 100 g
Energi 524 kJ / 125 kcal
Fedt 6,5 g
- heraf mættede fedtsyrer 2,7 g
Kulhydrater 4,7 g
- heraf sukkerarter < 0.5 g
Protein 12 g
Salt 1,3 g

Suppefyld fra Mou