Kødboller glutenfri

Mou Glutenfrie Kødboller

Glutenfrie kødboller af grise- og oksekød. Krydret med hvid peber. Varmes direkte i suppen, 550 g

For mange danskere er kødboller en uundværlig del af en suppe, og de fylder og mætter også godt i både traditionelle og moderne supper. I takt med det stigende antal fødevareallergikere i Danmark tilbyder vi derfor også en glutenfri variant i sortimentet.

Hos Mou laver vi suppe og suppeboller på den gammeldags måde: Vi bruger den samme opskrift og de samme råvarer, som du selv ville bruge i dit eget køkken. Sådan har vi gjort lige siden 1960'erne - og hvorfor ændre på det?

Ingredienser: Grise- og oksekød (64%), vand, løg, ÆGGEHVIDER, kartoffelstivelse, pastinak, kartoffelflager, salt, hvid peber.

Næringsindhold pr. 100 g
Energi 629 kJ / 151 kcal
Fedt 9,2 g
- heraf mættede fedtsyrer 3,6 g
Kulhydrater 5 g
- heraf sukkerarter 0,5 g
Protein 12 g
Salt 1,3 g

Suppefyld fra Mou

Opskrifter med suppefyld

Egg noodles

med kødboller og cashewnødder

Italiensk sandwich med meatballs og salat

Spaghetti med kødboller og tomatsauce