
Mou Glutenfrie Kødboller
Glutenfrie kødboller af grise- og oksekød. Krydret med hvid peber. Varmes direkte i suppen, 550 g
For mange danskere er kødboller en uundværlig del af en suppe, og de fylder og mætter også godt i både traditionelle og moderne supper. I takt med det stigende antal fødevareallergikere i Danmark tilbyder vi derfor også en glutenfri variant i sortimentet.
Hos Mou laver vi suppe og suppeboller på den gammeldags måde: Vi bruger den samme opskrift og de samme råvarer, som du selv ville bruge i dit eget køkken. Sådan har vi gjort lige siden 1960'erne - og hvorfor ændre på det?
Ingredienser: Grise- og oksekød (64%), vand, løg, ÆGGEHVIDER, kartoffelstivelse, pastinak, kartoffelflager, salt, hvid peber.
Næringsindhold pr. 100 g | ||
---|---|---|
Energi | 629 kJ / 151 kcal | |
Fedt | 9,2 g | |
- heraf mættede fedtsyrer | 3,6 g | |
Kulhydrater | 5 g | |
- heraf sukkerarter | 0,5 g | |
Protein | 12 g | |
Salt | 1,3 g |