“Boller i karrysuppe” med hvidløgssauterede ris

(0 vurderinger) Min vurdering: 0

“Boller i karrysuppe” med hvidløgssauterede ris

  • 35 min.
  • 4 personer

Ingredienser

  • 1 pk. Mou Karrysuppe, 1000 g
  • 1 ps. Mou Kødboller, 400 g
  • 6 dl kogte basmati- eller jasminris
  • 2 fed hvidløg, rives fint eller knuses
  • 1 spsk. vegetabilsk olie, evt. sesamolie eller rapsolie
  • Friskkværnet salt og peber
Print opskrift

Fremgangsmåde

Suppen koges op, og kødbollerne tilsættes.
Hvidløg og ris sauteres i olie og smages til med salt og peber.
Suppen fordeles i 4 skåle, og de sauterede ris lægges i. Serveres straks.


Tips

Tilsæt æbler i tern og fintsnittede porrer inden servering.

Lignende opskrifter

Græskarsuppe

med hokkaido græskar, linser og revet kylling

Rugbrødscroutoner

med hvidløg og urtesalt

Hønsekødsuppe med stegt kylling og croutoner

Produkter