Lækker karrysuppe med fisk og sprøde asparges

(0 vurderinger) Min vurdering: 0

Lækker karrysuppe med fisk og sprøde asparges

  • 30 min.
  • 4 personer

Ingredienser

  • 1 pk. Mou Karrysuppe
  • 700 g helside laks
  • 1 tsk. salt
  • 500 g grønne asparges
  • 1 dl hakket dild
  • Evt. lækkert brød
Print opskrift

Nem suppe med laks og asparges

Laksen er et hit på det danske middagsbord – og det samme er karrysuppe. I denne opskrift kombinerer vi den krydrede karrysuppe med saftig ovnbagt laks. Til sidst supplerer vi retten med sprøde grønne asparges, der gør suppen til en perfekt ret at servere til foråret, hvor de grønne asparges er i sæson.

 


Sådan tilbereder du retten

  • Åben pakken med Mou Karrysuppe og læg den frosne suppe i en gryde. Sæt over på medium varme, og varm op til kogepunktet under jævnlig omrøring.
  • Befri laksen for skind og ben, læg den på et stykke bagepapir, drys med salt, og bag fisken i ovnen i 18-20 minutter ved 200 °C.
  • Skyl aspargesene, og knæk den træede nederste del af. Snit i mundrette stykker.
  • Kom asparges i suppen de sidste par minutter, før suppen skal spises.
  • Tag laksen ud af ovnen, når den er færdig, og læg den i en stor skål. Hæld suppen med de grønne asparges hen over, og pynt med frisk dild. Server gerne et godt stykke brød til.
  • Velbekomme!

 


Tips

Pift suppe med laks op med lidt fennikel

Ønsker du at give din suppe det sidste pift, kan du overveje at erstatte eller supplere asparges med fennikel. Skær den lækre, lakridssmagende grøntsag i små tern og tilføj den til retten. Den sprøde, hvide grøntsag giver et friskt pift til den cremede suppe. Drys de grønne blade fra din fennikel oven på suppen sammen med dild for det sidste touch.

Gå på opdagelse i flere varme supper

 

Hjemmebagt brød som suppetilbehør

Vil du gøre lidt ekstra ud af dit suppetilbehør, kan du selv bage et brød at servere til. Brød og suppe er nemlig den perfekte kombination - og så giver brødet lidt ekstra fylde til en let suppe.

Prøv eksempelvis vores opskrift på suppebrød, som kan forberedes i op til 24 timer i forvejen, så du ikke skal stresse over det på dagen, hvor brødet skal serveres.

Se opskriften på det gode suppebrød