Det gode suppebrød - nemme og lækre brød til suppen

(0 vurderinger) Min vurdering: 0

Det gode suppebrød - nemme og lækre brød til suppen

  • 12 t. 45 min.
  • 4 personer

Ingredienser

Brød til suppe
  • 10 g gær
  • 3,5 dl vand
  • 400 g hvedemel
  • 1 dl 5-kornsblanding
  • 1 tsk. salt
  • 2 spsk. olivenolie
  • Urte-/havsalt
Print opskrift

Her findes en opskrift på et brød til suppe, der er nem at lave.

Det gode suppebrød er nemme og lækre brød til alle slags suppe.

 


Fremgangsmåde

Brød til suppe
Rør gær og vand sammen, til gæren er opløst. 

Tilsæt herefter mel, 5-kornsblanding og salt. Rør dejen godt sammen og lad den hæve, tildækket, 12-24 timer på køl.

Vælt dejen ud på en bageplade belagt med bagepapir.

Del dejen i 2 aflange stykker. Fordel olien herpå og tryk med fingrene bløde fordybninger i brødet, a la focacciabrød.

Strø med urte-/havsalt efter behov og placér brødet midt i ovnen ved 250 °C i 18-20 min.

Så har du nemme og lækre suppebrød til suppen.


Tips

Rist evt. 5-kornsblandingen, 2 minutter under omrøring på en hed stegepande og tilsæt i dejen. Dette giver en dyb og ristet velsmag til brødet.

Du kan også tilføje revet ost på toppen af suppebrødet, før du bager brødet.

Suppeopskrifter fra Mou

Salatsuppe med løvstikke

Aspargessuppe

med pesto og sprød bacon

Skummende aspargessuppe

med smørstegt torsk og grønne asparges

Suppetilbehør

Hjemmelavede brødcroutoner

Italienske breadsticks

Butterdejsticks

Mou produkter

Produkter / Suppe
Mou Oksekødsuppe med Suppeboller (Storkøb)

1366 g

Produkter / Suppe
Mou Oksekødsuppe

1000 g

Produkter / Suppe
Mou Oksekødsuppe med Suppeboller

800 g