
Mou Hønsekødsuppe
Klassisk hønsekødsuppe kogt på hele høns, oksekraftben og suppeurter. En klar suppe med gulerødder, selleri og porrer, 1000 g
Hønsekødsuppe er indbegrebet af dansk hygge og tradition. Uanset om det er som forret til et selskabsmiddag eller som et dampende varmt hverdagsmåltid om efteråret. Derfor kommer vi ikke let om ved tingene, når vi laver hønsekødsuppe hos Mou. Vi laver den på den måde, som vi mener, er den rigtige. Hos Mou laver vi suppe på den gammeldags måde: Vi kommer hele høns, oksekraftben og suppeurter i gryden og lader det hele koge i 8 timer. Sådan har vi gjort lige siden 1960'erne - og hvorfor ændre på det?
Ingredienser: Suppe 90%: (Kogt på vand, høns, oksekraftben, porrer, gulerødder, persillerod, SELLERI, pastinak, salt), hønsefedt, salt, gærekstrakt, grøntsags- og krydderiekstrakter (indeholder SELLERI), kyllingefondpulver. Grøntsagsblanding 10%: Gulerødder, SELLERI, porrer.
Næringsindhold pr. 100 g | ||
---|---|---|
Energi | 91 kJ / 22 kcal | |
Fedt | 2,0 g | |
- heraf mættede fedtsyrer | 0,5 g | |
Kulhydrater | < 0.5 g | |
- heraf sukkerarter | < 0.5 g | |
Protein | < 0.5 g | |
Salt | 0,9 g |