Græskarsupper

Om efteråret bugner det med lækre græskar, og hvad er mere oplagt end at bruge dem til at lave en cremet græskarsuppe? Det er den perfekte ret at varme sig ved på en gråvejrsdag, og den er et hit blandt både store og små. Her har vi samlet vores bedste opskrifter på smagfulde græskarsupper med lækkert fyld og eksotiske smagsnoter. Lav din favorit, eller prøv dem alle sammen – det er helt op til dig!

En genvej til græskarsuppe

Er hverdagen travl, eller skal aftensmaden bare være nem og lækker? Prøv Mou Græskarsuppe, og ha’ aftensmaden klar på ingen tid. Vores græskarsuppe har en fyldig smag med både søde, syrlige og stærke noter, der både mætter og giver varmen ovenpå en kold dag.

Tilberedning: Indstil kogepladen til medium varme, og læg den frosne Mou Græskarsuppe i en gryde med en anelse vand i bunden. Rør i suppen undervejs, indtil suppen når kogepunktet. Det kan variere, hvor lang tid tilberedningen tager, men typisk er suppen klar på 20 minutter.  

Prøv Mou Græskarsuppe

Hokkaido: den perfekte base til græskarsuppen

Hokkaidogræskaret er en klassiker, og det er svært at komme udenom, hvis du skal lave en cremet græskarsuppe. Hokkaidogræskaret giver suppen en flot orange farve, der kan sætte kulør på enhver gråvejrsdag. Hokkaido er en japansk græskarsort, som er lille og kompakt, men indeholder masser af smag og sødme.

Vores Mou Græskarsuppe er lavet på en base af hokkaidogræskar og fløde smagt til med chili og timian. Mou Græskarsuppe er perfekt til de dage, hvor du gerne vil have en fuldendt smagsoplevelse i en fart.

 

 

 

Prøv vores græskarsuppe med bacon

Skal din græskarsuppe have kant og knas, kan du prøve at toppe den med bacon. Den sprøde bacon tilfører suppen ekstra salt og umami. Her på siden finder du to varianter af græskarsuppe med bacon: en version med fyld af græskarkerner, æbletern og creme fraiche, og en version som er toppet med ærter og salte mandler. Vælg din favorit, eller miks og match, som det passer dig.

 

Græskarsuppe med kokosmælk

En klassisk græskarsuppe er i sig selv cremet, men vil du give suppen en ekstra lækker konsistens, kan du prøve at tilsætte kokosmælk. Prøv for eksempel vores opskrift på cremet græskarsuppe med lime, kokosmælk og ingefær, der bringer tankerne hen til Fjernøsten med smagsnoter fra det asiatiske køkken.

Få opskriften på cremet græskarsuppe med lime, kokosmælk og ingefær

 

Tilbehør sætter prikken over i’et

Fuldend din græskarsuppe med smagfuldt tilbehør, som du nemt kan lave derhjemme. Vi har opskrifter på alt fra lækkert suppebrød og flutes, som du kan dyppe i suppen, til knasende sprøde brødcroutoner, der giver din suppe ekstra bid. Vælg din favorit, eller prøv lidt af hvert.

Se opskrifterne på hjemmelavet suppetilbehør