Ostebrød til suppe
- 25 min.
- 4 personer
Ingredienser
- 1 stort fed hvidløg
- 1 dl finthakket persille
- 100 g blødt smør
- 50 g revet parmesan
- 1 flute
- 150 g revet ost
- Flagesalt
Sådan tilbereder du retten
Giver 8-10 stykker brød.
- Tænd ovnen på 200°.
- Pres hvidløg og hak persille fint.
- Kom hvidløg og persille i en skål med det bløde smør og parmesanosten. Rør blandingen godt sammen.
- Halver brødet på langs og læg de to halve flute på en plade med bagepapir.
- Fordel smørblandingen på de to stykker flute – smør det helt ud til kanterne.
- Drys med revet ost.
- Bag ostebrødet i ovnen i ca. 15 min. – til osten er gylden.
- Drys ostebrødet med salt og del dem i 8-10 stykker.
- Server straks ostebrødet til en skøn suppe.
Velbekomme!
Tips
Brug din favorit krydderurt
Kryddersmørret på ostebrødet kan laves med de fleste slags friske krydderurter. Brug en krydderurt som passer godt til den suppe, som ostebrødet skal serveres til. Erstat fx persille med dild, rosmarin eller løvstikke – alt efter hvad der passer til suppen.
Brød og suppe – et godt makkerpar
En god suppe kalder på et lækkert brød. Og vi vil især anbefale dette lækre ostebrød til denne skønne Minestronesuppe.