
Græskarsuppe med bacon med fyld af græskarkerner, æbletern og creme fraiche
- 20 min.
- 4 personer
Ingredienser
- 1 pk. Mou Græskarsuppe, 1000 g
- 1 æble
- 1 pk. Tulip Bacontern
- 2 dl creme fraiche
- 1 dl græskarkerner
- Frisk timian
Sådan tilbereder du retten
- Åbn pakken med Mou Græskarsuppe, og læg den frosne suppe i en gryde. Varm op til kogepunktet.
- Vask æblet, og skær det i tern. Lad bare skrællen blive på.
- Rist græskarkernerne på en tør pande under omrøring, indtil de har fået lidt farve. Pas på, at de ikke brænder på.
- Tag kernerne af panden, og tør panden af med et stykke køkkenrulle.
- Sæt panden tilbage på blusset igen, og steg baconternene sprøde. Tilsæt eventuelt en smule fedtstof. Læg de sprøde bacontern til afdrypning på et stykke køkkenrulle.
- Når suppen koger, tages gryden af blusset.
- Fordel suppen i 4 skåle og fordel cremefraiche heri. Anret med æbletern, græskarkerner, bacon, pynt med timian og server.
- Velbekomme!
Tips
Tilbehør til græskarsuppe med bacon
Denne græskarsuppe vil kun blive endnu bedre med noget godt brød til. Hvis du vil have et saftigt brød, der kan bruges til at dyppe de sidste rester suppe op fra tallerkenen, skal du prøve vores gode suppebrød.
Fyld til græskarsuppe
Mou Græskarsuppe er krydret fint med chili og timian. Hvis du har lyst til at tage din suppe i en endnu varmere retning, så kan du eventuelt tilsætte lidt mere chili til suppen eller erstatte den ristede bacon med små stykker ristet chorizo, som du skærer i små stykker og rister på panden, eller chorizo i skiver, som ristes ligesom baconskiver.
Prøv hjemmelavet græskarsuppe
Skal der gøres noget ekstra ud af madlavningen en dag? Så kan du skifte den færdige græskarsuppe fra Mou ud med en hjemmelavet udgave, som er lavet på hokkaidogræskar og tilført et pift af chili og ingefær.