
Mou Græskarsuppe
Cremet og flødelegeret hokkaidogræskarsuppe smagt til med chili og timian. Kogt på hele høns, oksekraftben og suppeurter, 1000 g
Mou Græskarsuppe med hokkaido - hokkaido der oprindeligt stammer fra den japanske ø af samme navn. Uchiki kuri, som de hedder på japansk, er lidt mindre og lidt mere faste og nøddeagtige end de store amerikanske græskar, du måske kender fra halloween. De hokkaidogræskar, vi benytter hos Mou, dyrkes i Danmark. Hokkaido indeholder A-vitaminer, betacaroten, C-vitamin, B6 vitamin og flere mineraler, og de er kendt for at virke varmende på kroppen. Hos Mou laver vi suppe på den gammeldags måde: Vi kommer hele høns, oksekraftben og suppeurter i gryden og lader det hele koge i 8 timer. Sådan har vi gjort lige siden 1960'erne - og hvorfor ændre på det?
Ingredienser: Suppe (74%) (kogt på vand, høns, oksekraftben, porrer, gulerødder, persillerod, SELLERI, pastinak, salt), græskarpasta (11%) (hokkaido-græskar (54%), kartoffel, vand, løg, porre, persillerod, sukker, eddike, salt, æbleeddike, timian, krydderiekstrakter), PISKEFLØDE (7%), tomatpuré, majsstivelse, OSTEPULVER, gærekstrakt, salt, sukker, paprika, chili.
Næringsindhold pr. 100 g | ||
---|---|---|
Energi | 212 kJ / 51 kcal | |
Fedt | 3,3 g | |
- heraf mættede fedtsyrer | 2,1 g | |
Kulhydrater | 3,9 g | |
- heraf sukkerarter | 1,8 g | |
Protein | 1,4 g | |
Salt | 0,95 g |