Græskarsuppemed lime, kokosmælk og ingefær

(1 vurderinger) Min vurdering: 0

Græskarsuppemed lime, kokosmælk og ingefær

  • 20 min.
  • 4 personer

Ingredienser

  • 1 pk. Mou Græskarsuppe, 1000 g
  • 15 g ingefær
  • 1 fed hvidløg
  • 1 chili
  • 1 ds. kokosmælk
  • 1 lime
  • Frisk koriander
Print opskrift

Fremgangsmåde

Sæt suppen over ved svag varme.
Tilsæt revet ingefær, hvidløg samt lidt chili, snittet i tynde skiver.
Rør til sidst suppen med en fed kokosmælk og limesaft.
Derefter toppes med frisk hakket koriander.
Servér suppen dampende varm med godt friskbagt brød.

Lignende opskrifter

Økologisk Tomatsuppe

med italienske breadsticks og mini mozzarella

Ærtesuppe med hvidløg og muskatnød

Græskarsuppe

med fetaost, blegselleri, sprød broccoli og syltede hvidløg

Mou Græskarsuppe

Mou Græskarsuppe

Cremet og flødelegeret hokkaidogræskarsuppe smagt til med chili og timian. Kogt på hele høns, oksekraftben og suppeurter

Mou Græskarsuppe med hokkaido - hokkaido der oprindeligt stammer fra den japanske ø af samme navn. Uchiki kuri, som de hedder på japansk, er lidt mindre og lidt mere faste og nøddeagtige end de store amerikanske græskar, du måske kender fra halloween. De hokkaidogræskar, vi benytter hos Mou, dyrkes i Danmark. Hokkaido indeholder A-vitaminer, betacaroten, C-vitamin, B6 vitamin og flere mineraler, og de er kendt for at virke varmende på kroppen.

Hos Mou laver vi suppe på den gammeldags måde: Vi kommer hele høns, oksekraftben og suppeurter i gryden og lader det hele koge i 8 timer. Sådan har vi gjort lige siden 1960'erne - og hvorfor ændre på det?