Mou Gullaschsuppe

Mou Gullaschsuppe

Kraftig oksekødsuppe med løg, kartoffel, oksekød, rød peberfrugt og champignon. Kogt på oksekraftben, okseskanker og suppeurter, 1000 g

Gullasch har sin oprindelse i det land, der har opfundet ordet paprika, nemlig Ungarn. Her er maden traditionelt både solid og krydret, så den har kraft og temperament. Det gælder også for den berømte gulyás, som det hedder på originalsproget. Gulyás betyder oprindeligt hyrde, og retten blev til blandt hyrderne på den ungarske slette, pusztaen, hvor man havde brug for masser af energi. Mou Gullaschsuppe er lavet med respekt for de ungarske traditioner, så det er et måltid, der giver varme og styrke. Basen er vores kraftfulde oksekødsfond. Men selve sjælen i gullaschsuppen ligger i krydderierne - ikke mindst i paprikaen.

Hos Mou laver vi suppe på den gammeldags måde: Vi kommer hele høns, oksekraftben og suppeurter i gryden og lader det hele koge i 8 timer. Sådan har vi gjort lige siden 1960'erne - og hvorfor ændre på det?

Ingredienser: Suppe 80%: (Kogt på vand, oksekraftben, okseskanker, porrer, gulerødder, persillerod, SELLERI, pastinak, salt), majsstivelse, tomatpuré, gærekstrakt, flåede tomater, sukker, krydderier, HVEDEMEL, hvidløgspuré, salt, løg, druesukker, glukosesirup. Fyld 20%: Løg, kartoffeltern, kogt oksekød, rød peberfrugt, champignon.

Næringsindhold pr. 100 g
Energi 140 kJ / 33 kcal
Fedt 0,5 g
- heraf mættede fedtsyrer 0,2 g
Kulhydrater 4,7 g
- heraf sukkerarter 1,6 g
Protein 2,2 g
Salt 1,1 g

Supper fra Mou

Gullaschsuppe opskrifter

Gullaschsuppe

med bladselleri og citrusfrugter

Gullaschsuppe med kød- og melboller