
Fyldig gullaschsuppe med mørk øl
- 35 min.
- 4 personer
Ingredienser
- 1 pk. Mou Gullaschsuppe, 1000 g
- 1 løg
- 2 spsk. vegetabilsk olie, f.eks. rapsolie
- 2 dl porter (mørk øl)
- 1 pose Mou Kød- og Melboller, 400 g
- Friskkværnet salt og peber
Sådan tilbereder du retten
- Skræl løg og snit det fint.
- Opvarm olien i en gryde, der er stor nok til at rumme suppen.
- Sauter det hakkede løg i olien i 4-5 minutter, til løget er gyldent.
- Hæld porteren ved og kog øllet lidt ind.
- Åbn pakken med Mou Gullaschsuppe, og læg den frosne suppe ned til løg- og porterblandingen.
- Lad suppen tø op og koge igennem. Smag til med salt og peber.
- Fordel suppen i 4 skåle, og top den med cremefraiche og persille ved serveringen.
- Velbekomme!
Tips
Gør din suppe endnu varmere med krydderier
Har du svært ved at holde varmen på de kolde efterårs- og vinterdage? Du kan få endnu mere varme i din gullaschsuppe ved at krydre den med stærke krydderier som paprika, cayennepeber eller chilisauce.
Få inspiration til flere varme supper
Vær kreativ med klassikerne
Selv om gullaschsuppen er en ægte klassiker, kan du sagtens tænke ud af boksen og bevæge dig væk fra de klassiske smage. Du kan for eksempel gøre suppen mere eksotisk ved at toppe den med en frisk, syrlig citrussalat.
Opskrift på gullaschsuppe med citrussalat
Prøv en hjemmelavet gullaschsuppe
Har du god tid i køkkenet? Så kan du prøve at lave en hjemmelavet gullaschsuppe som base for opskriften i stedet for at bruge vores færdiglavede version. Du kan tage udgangspunkt i vores grundopskrift på gullaschsuppe, som er lavet med tern af oksebov.