Mou Aspargessuppe

Mou Aspargessuppe

Cremet og flødelegeret aspargessuppe med hvide asparges. Kogt på hele høns, oksekraftben og suppeurter, 1000 g

Aspargessuppe har i generationer været en festfavorit som forret og som natmad. Den går aldrig helt af mode, for den er lige så lækker som et hurtigt måltid i det daglige som til festlige lejligheder. Fine, hvide asparges er rigtig lækre i en klassisk suppe. De fortjener at blive behandlet med omhu og respekt, og det gør vi hos Mou. Vi bruger vores traditionelle hønsefond som base, og så laver vi en lækker, blød og rund aspargessuppe, med mange hvide aspargesstykker.

Hos Mou laver vi suppe på den gammeldags måde: Vi kommer hele høns, oksekraftben og suppeurter i gryden og lader det hele koge i 8 timer. Sådan har vi gjort lige siden 1960'erne - og hvorfor ændre på det?

Ingredienser: Suppe 83%: (Kogt på vand, høns, oksekraftben, porrer, gulerødder, persillerod, SELLERI pastinak, salt), aspargeslage (vand, salt, surhedsregulerende middel (citronsyre)), PISKEFLØDE (4%), majsstivelse, palmeolie (RSPO certificeret), SKUMMETMÆLKSPULVER, HVEDEMEL, aspargespulver, gærekstrakt, rapsolie, salt, krydderiekstrakter (indeholder SELLERI), kyllingefedt, peber, løg. Fyld 17%: Asparges.

Næringsindhold pr. 100 g
Energi 255 kJ / 61 kcal
Fedt 4,5 g
- heraf mættede fedtsyrer 2,2 g
Kulhydrater 4 g
- heraf sukkerarter 1,2 g
Protein 1,2 g
Salt 0,95 g

Supper fra Mou

Opskrifter med Aspargessuppe

Cremet aspargessuppe

med røræg, forårsløg og sprød bacon

Klassisk aspargessuppe

med rejer og skinke

Skummende aspargessuppe

med smørstegt torsk og grønne asparges