Skummende Aspargessuppe med smørstegt torsk og grønne asparges

(0 vurderinger) Min vurdering: 0

Skummende Aspargessuppe med smørstegt torsk og grønne asparges

  • 30 min.
  • 4 personer

Ingredienser

  • 1 pk. Mou Aspargessuppe, 1000 g
  • 1 dl hvidvin (kan udelades)
  • 12 grønne asparges
  • 500 g torskefilet
  • 25 g smør
  • Friskkværnet salt og peber
Print opskrift

Fremgangsmåde

Varm aspargessuppen og sigt aspargesene fra.
Kog suppen igennem med hvidvin.
Skær torsken i 4 stykker, krydr med salt og steg på en stegepande i olie.
Lige inden torsken vendes på den anden side, tilsættes smør.
Bræk den nederste trævlede del af aspargesene, skær dem i mundrette stykker og giv dem et let opkog i ca. 1 minut i letsaltet vand.
Lige inden servering kan suppen ”skummes” op med en stavblender direkte i gryden.
Servér den smørstegte torsk med skummende aspargessuppe toppet med sprøde grønne asparges.

Lignende opskrifter

Tomatsuppe

med feta og agurk

Klassisk Aspargessuppe

med rejer og skinke

Crispy Tomatsuppe

med bacon og feta

Produkter