Tarteletter med høns i asparges

(3 vurderinger) Min vurdering: 0

Tarteletter med høns i asparges

  • 20 min.
  • 4 personer

Ingredienser

  • 1 pk. Mou Aspargessuppe, 1000 g
  • 250 g kyllingeinderfileter
  • 1 glas hvide asparges
  • Meljævning eller Maizena
  • 8 tarteletter
Print opskrift

Klassiske tarteletter smager så skønt og er nem aftensmad at lave både i hverdagen og til festen. Her har vi lavet en nem og lækker opskrift på tarteletfyld med høns i asparges. Tarteletfyldet er lavet med Aspargessuppen fra Mou som base, så den er endnu nemmere at lave - uden at gå på kompromis med smagen. 

 


Fremgangsmåde

TARTELETFYLD MED HØNS I ASPARGES

Skær kyllingeinderfileter i mundrette og mindre stykker.

Stykkerne koges i aspargessuppen 5-8 minutter til kødet er mørt.

Suppen jævnes med meljævning eller Maizena og ekstra asparges tilsættes.

Smag til med salt.

ANRETNING AF TARTELETTERNE

Lun tarteletterne i ovnen som anvist på pakken

Servér fyldet i de lune tarteletter, gerne toppet med friskkværnet peber.

 


Tips

Du kan sagtens lave høns i asparges med en hel høne eller kylling i stedet for kyllingfileter - det vil blot tage noget længere tid.

Lignende opskrifter

Blackbeansuppe

med blæk og hvid fisk

Lækker grundsauce til frikassé m.m.

Tomatsuppe

med bagte tomater og frisk tomatsalsa

Produkter