
Aspargessuppe med bacon Og pynt af basilikumspesto
- 25 min.
- 4 personer
Ingredienser
- 1 pakke Mou Aspargessuppe, 1000 g
- 1 pakke Tulip Bacon i tern
- 2 spsk. basilikumpesto
- 2 spsk. olivenolie
- Bredbladet persille
Sådan tilbereder du retten
Varm suppen, og steg bacon
- Åbn pakken med Mou Aspargessuppe, og læg den frosne suppe i en gryde. Sæt gryden på blusset, og varm op over medium varme. Rør i suppen en gang imellem, til suppen når kogepunktet.
- Åbn pakken med bacon, og steg baconternene som angivet på pakken, indtil de er gyldne og sprøde. Læg baconen til afdrypning på et stykke køkkenrulle.
Servering
- Rør basilikumpesto og olivenolie sammen i en lille skål eller et glas.
- Fordel den varme suppe i fire skåle, drys med bacontern, og dryp lidt af pestoblandingen over hver portion.
- Pynt med persille og server suppen med det samme.
- Velbekomme!
Tips
Tilbehør til aspargessuppe
Kombinationen af bacon og asparges smager som en hyggelig efterårs- eller vinteraften. Hvis kalenderen derimod peger på forår, så prøv at tilsætte et andet, mere forårsagtigt fyld til suppen, for eksempel rejer og friske, grønne asparges. Det er en superlækker kombination, som endda ser rigtig flot ud med de grønne og rosa farver, omkranset af den fine, lyse suppe.
Knæk det nederste af et bundt grønne asparges, og skær dem i mindre bidder. Lad aspargesene simre med i suppen i et par minutter. Servér suppen i fire skåle og pynt med en god portion rejer.
Lav aspargessuppe fra bunden
Vi har taget en lille genvej ved at bruge vores egen færdige aspargessuppe fra Mou. Men hvis du skal gøre lidt mere ud af madlavningen en dag, kan du også tilberede en hjemmelavet aspargessuppe. Det tager kun en god halv time, og grundsuppen er god til mange retter.
Prøv en hjemmelavet aspargessuppe
Brød til aspargessuppe med bacon
Denne aspargessuppe med bacon er en god anledning til at få brugt lidt daggammelt brød og lave lækre brødcroutoner med purløg. Lav endelig rigeligt – de forsvinder som dug for solen.
Vidste du...
… at Aspargessuppen fra Mou laves på vores produktionsanlæg i Esbjerg – byen, hvor Vera og Sigurd Mou i sin tid begyndte deres suppe-eventyr i deres lille slagterforretning i 1960’erne.