Mulligatawny

(0 vurderinger) Min vurdering: 0

Mulligatawny

  • 40 min.
  • 4 personer

Ingredienser

  • 1 pk. Mou Hønsekødsuppe, optøet
  • 2 spsk. karry
  • 2 fed knust hvidløg
  • 1 spsk. revet ingefær
  • 1 hakket løg
  • 2 æbler i tern
  • 1 dåse kokosmæk (400 ml)
  • 1 dl røde linser
  • 1 rød chili (finhakket)
  • Friske koriander
Print opskrift

En skøn og varmende suppe med strejf af Indien

Mulligatawny er en indisk karrysuppe – ofte serveret med ris eller linser. Denne version er baseret på hønsekødsuppe kogt på hele høns, oksekraftben og suppeurter. Suppen er smagt til med masser af krydderier, kokosmælk, chili og koriander – for at give den et smagfuldt strejf af Indien.

 


Sådan tilbereder du retten

  1. Svits karry, hvidløg og ingefær i olien i en stor gryde ved høj varme.
  2. Tilsæt løg og æbler og svits i 2-3 min.
  3. Hæld hønsekødssuppe og kokosmælk herover. Lad suppen koge op under omrøring.
  4. Tilsæt linser og kog suppen i ca. 10 min. – eller til linserne er møre.
  5. Server suppen rygende varm – med chili og koriander på toppen.
  6. Velbekomme!

 


Tips

Prøv Mulligatawny med hønsekødsuppe fra bunden

Hvis overskuddet er til det, kan du skifte den færdiglavede hønsekødsuppe fra Mou ud med en hjemmelavet version. Vi har lavet en opskrift på hønsekødsuppe fra bunden, som du kan give dig i kast med en dag, hvor du har lyst til at kræse om madlavningen.

Lav din egen hønsekødsuppe