Hønsekødsuppe med stegt kylling og croutoner

(0 vurderinger) Min vurdering: 0

Hønsekødsuppe med stegt kylling og croutoner

  • 20 min.
  • 4 personer

Ingredienser

Hønsekødsuppe
  • 1 pk. Mou Hønsekødsuppe, 1000 g
Croutoner
  • 4 skiver toastbrød
  • 25 g smør
Tilbehør
  • 2 stk. kyllingebryst
  • 2 dl ærter
  • 150 g sugar snaps
Print opskrift

Vi har her lavet et forslag til, hvordan du nemt får en lækker hønsekødsuppe. Hønsekødsuppen fra Mou er kogt i 8 timer, helt uden at du skal gøre noget.

Vi har her serveret den med blandt andet kæmpe croutoner og stegt kylling.

Suppen kan naturligvis også serveres med andet tilbehør, kun fantasien sætter grænser.

 


Fremgangsmåde

HØNSEKØDSUPPE
Varm hønsekødsuppen efter anvisning på emballagen. Find vores guide til, hvordan du lettest åbner emballagen.

CROUTONER
Udstik eller skær toastskiver i store runde skiver og steg dem ved svag varme i smør, ca. 2-3 min. på hver side.

Alternativt kan croutonerne laves i ovnen. Find opskriften på vores hjemmelavede brødcroutoner i ovn her.

TILBEHØR
Steg herefter kyllingebryst i lidt fedtstof ca. 6 min. på hver side og trevl i mundrette stykker.
Blanchér ærter og suger snaps i 1 min. og lad dem køle af.
Vend fyldet fra suppen sammen med ærter og trevlet kyllingekød og anret på de smørstegte kæmpe croutoner.

Til sidst serveres tilbehøret med den dampende varme hønsekødsuppe.

 


Tips

Se vores andre opskrifter på hønsekødsuppe her:

Lignende opskrifter

Manhattan clam chowder

Italiensk sandwich med meatballs og salat

Græskarsuppe

med lime, kokosmælk og ingefær

Produkter