Rødbedesuppe med torsk og peberrod

(0 vurderinger) Min vurdering: 0

Rødbedesuppe med torsk og peberrod

  • 40 min.
  • 4 personer

Ingredienser

  • 1 pk. Mou Hønsekødsuppe, 1000 g
  • 500 g torskefilet, skæres i mindre stykker
  • 300 g rødbeder, skrælles og skæres i tern
  • 1 rødløg, hakkes groft
  • 1 spsk. spidskommen
  • 2 spsk. friskrevet peberrod
  • 3 fed hvidløg, hakkes groft
  • 2 spsk. vegetabilsk olie, f.eks. rapsolie
  • Friskkværnet salt og peber
Print opskrift

En rødbedesuppe ser fuldstændig fantastisk ud med sin stærke røde farve.

Rødebedesuppen er ikke bare en smuk suppe, men er også sund og smager himmelsk.

Vi har her lavet en opskrift, hvor rødebedesuppen serveres med torsk og peberrod, der komplimenterer suppen rigtig godt. 

Velbekomme!

 


Fremgangsmåde

RØDBEDESUPPE MED TORSK OG PEBERROD
Den frosne Mou Hønsekødsuppe varmes op.

Imens sauteres rødbedetern og rødløg i olie i en gryde 8-10 min.
Vand hældes ved, så det næsten dækker.
Lad rødbederne simre 15-20 min., til de er møre. Spidskommen, hvidløg og suppe tilsættes og koges op.
Suppen blendes og holdes varm.

Torskestykkerne lægges i en pande og overhældes med kogende, letsaltet vand, så det lige dækker.
Sæt panden på varmen og lad simre 4-5 min.

ANRETNING
Suppen fordeles i 4 skåle, og fisk og revet peberrod lægges i. Serveres straks.


Tips

Servér med tynde skiver rugbrød, smurt med smør, drysset med havsalt og peber og ristet på en pande ca. 3 min. på hver side.

Flere supper med hønsekød som base

Ærtesuppe med hvidløg og muskatnød

Salatsuppe med løvstikke

Manhattan clam chowder

Suppetilbehør

Rugbrødscroutoner

med hvidløg og urtesalt

Det gode suppebrød - nemme og lækre brød til suppen

Italienske breadsticks

Mou produkter

Produkter / Suppe
Mou Økologisk Hønsekødsuppe

1000 g

Produkter / Suppe
Mou Hønsekødsuppe

1000 g