Vichyssoisekold kartoffel-porre suppe

(1 vurderinger) Min vurdering: 0

Vichyssoisekold kartoffel-porre suppe

  • 30 min.
  • 4 personer

Ingredienser

  • 1 pk. Mou Hønsekødsuppe, 1000 g
  • 500 g bagekartofler, skrællede og skåret i tern
  • 3 porrer, rensede og snittede
  • 3 spsk. creme fraiche
  • 50 g smør
  • 2 pk. Tulip Bacon i skiver
  • 2 dl purløg, snittede
  • Sort peber
Print opskrift

Vichyssoise er en klassisk kartoffel- og porresuppe med creme fraiche. Serveres traditionelt kold, men vi anbefaler at den spises varm på møgvejrsdage.

Velbekomme!


Fremgangsmåde

VICHYSSOISE - KOLD KARTOFFEL-PORRE SUPPE

Varm den frosne Mou Hønsekødsuppe og sigt urterne fra.

Smelt smørret i en anden gryde og sauter kartofler og porrer i ca. 5 min.

Tilsæt suppen og kog under låg i ca. 15-20 min. Blend suppen med creme fraiche.

Rist bacon på pande eller i ovn efter anvisning på pakken.

ANRETNING
Servér Vichyssoise med sprøde knuste Tulip Bacon skiver, masser af purløg og sort peber.

 

Lignende opskrifter

Oksekødsuppe med pasta, parmasan, basilikum og cherrytomater

Gulerodssuppe

Italiensk hønsekødsuppe

med gramolata

Produkter