
Mou Karrysuppe
Flødelegeret karrysuppe med hønsekød, rød peberfrugt, ris, ærter, majs og løg. Kogt på hele høns, oksekraftben og suppeurter, 1000 g
Opskriften på karrysuppe har sine rødder i det indiske køkken og et varmt klima. Derfor er suppen ikke bare god på en kølig vinterdag, men i høj grad også som et krydret sommermåltid. Der findes mange variationer af den indisk inspirerede suppe. Hos Mou har vi valgt at lave karrysuppen på en opskrift, der både giver god næring og en krydret smag, som passer til de fleste ganer. Du kan vælge selv at krydre den lidt mere, hvis den skal være rigtig stærk. Hos Mou laver vi suppe på den gammeldags måde: Vi kommer hele høns, oksekraftben og suppeurter i gryden og lader det hele koge i 8 timer. Sådan har vi gjort lige siden 1960'erne - og hvorfor ændre på det?
Ingredienser: Suppe 80%: (Kogt på vand, høns, oksekraftben, porrer, gulerødder, persillerod, SELLERI, pastinak, salt), PISKEFLØDE (11%), palmeolie (RSPO certificeret), majsstivelse, karry, krydderier, krydderi-, krydderurte- og grøntsagsekstrakter (indeholder HVEDE og SELLERI), salt, rapsolie, sukker. Fyld 20%: Kogt hønsekød, rød peberfrugt, kogte ris, ærter, majs, løg.
Næringsindhold pr. 100 g | ||
---|---|---|
Energi | 391 kJ / 94 kcal | |
Fedt | 7,0 g | |
- heraf mættede fedtsyrer | 3,7 g | |
Kulhydrater | 5,0 g | |
- heraf sukkerarter | 1,3 g | |
Protein | 2,5 g | |
Salt | 0,95 g |