
Mou Kødboller
Klassiske kødboller af grise- og oksekød. Krydret med hvid peber. Varmes direkte i suppen, 700 g
For mange danskere er kødboller en uundværlig del af en suppe, og de fylder og mætter også godt i både traditionelle og moderne supper. Kødboller får dog ikke altid den opmærksomhed, de fortjener, og det er synd. For den gode kødbolle kræver gode råvarer og omhu, og det sætter vi en ære i hos Mou. Til kødbollerne bruger vi okse- og svinekød, og kødet skal være finthakket. Herfra er opskriften enkel: Vand, æggehvider, løg, hvedemel, kartoffelmel og rasp - og lidt salt og hvid peber. Kvaliteten ligger netop i enkelheden, så hos Mou tilsætter vi ikke aroma eller smagsforstærkere. Hos Mou laver vi suppe og suppeboller på den gammeldags måde: Vi bruger den samme opskrift og de samme råvarer, som du selv ville bruge i dit eget køkken. Sådan har vi gjort lige siden 1960'erne - og hvorfor ændre på det?
Ingredienser: Grise- og oksekød (60%), vand, ÆGGEHVIDER, løg, HVEDEMEL, kartoffelmel, rasp (HVEDEMEL, salt, gær), salt, oksefedt, hvid peber.
Næringsindhold pr. 100 g | ||
---|---|---|
Energi | 716 kJ / 172 kcal | |
Fedt | 12 g | |
- heraf mættede fedtsyrer | 4,7 g | |
Kulhydrater | 6,0 g | |
- heraf sukkerarter | < 0.5 g | |
Protein | 10 g | |
Salt | 1,5 g |