Sweet potatosuppe med fetaost, mandler og timian

(2 vurderinger) Min vurdering: 0

Sweet potatosuppe med fetaost, mandler og timian

  • 20 min.
  • 4 personer

Ingredienser

  • 1 stk. Mou Sweet Potatosuppe, 800 g
  • 150 g fetaost
  • ½ citron
  • ½ tsk. cayennepeber
  • 1 tsk. tørret timian
  • 1 dl mandler
  • 1 dl frisk timian
  • Evt. friskbagt flutes
Print opskrift

Skøn cremet og let krydret sweet potatosuppe med lækre toppings af feta of mandler

Denne opskrift samler nogle dejlige smage med ristede mandler, smeltet feta ost, frisk timian og en skøn cremet og pureret suppe, som er fyldt med stykker af sød kartoffel, kikærter og squash, der er med til at give bid og kontrast i smagsoplevelsen.

Denne suppe vil smage ekstra godt sammen med vores gode suppebrød. Det er et lækkert, saftigt brød, som du kan forberede op til et døgn før. Så skal det bare i ovnen kort tid, inden I spiser.

Mou Sweet Potatosupe har en dejlig cremet smag og er kogt på en vegetarisk fond. Den vegetariske fond består af klassiske suppeurter, som har kogt i 4 timer, for at få mest muligt smag. Sød kartoflerne giver suppen en kraftigt orange farve og en mild smag.

Velbekomme!

 


Sådan tilbereder du retten

  1. Åben pakken med Mou Sweet Potatosuppe og læg den frosne suppe i en gryde. Sæt over på medium varme og varm suppen op til kogepunktet.
  2. Riv citronskal med et rivejern og tilsæt i suppen sammen med cayennepeber og tørret timian.
  3. Rist mandler på en varm pande i ca. 5 minutter, indtil de er gyldenbrune og sprøde. Hak dem groft.
  4. Smuldre fetaost i mindre stykker.
  5. Anret den varme suppe i tallerkener sammen med smuldret fetaost, mandler og frisk timian. Sérver gerne sammen med friskbagt flutes.

Velbekomme!


Tips

  • Mou Sweet Potatosuppe har det rigtig godt med flere former for ost! Så prøv at eksperimentere lidt med forskellige ostetyper. En skefuld flødeost, enten neutral eller med krydderier, vil smelte ud i suppen og gøre den endnu mere cremet og lækker, mens du spiser suppen. Og faktisk kan du også prøve at smelte fetaosten direkte i suppen, men så er det en god idé at smage til med lidt honning eller sukker, da feta er en ret salt og syrlig ost.
  • Denne suppe vil smage ekstra godt sammen med vores gode suppebrød. Det er et lækkert, saftigt brød, som du kan forberede op til et døgn før. Så skal det bare i ovnen kort tid, inden I spiser.

 

Vidste du ...

...at Sweet Potatosuppe er den første Mou suppe, der er kogt på en vegetarisk fond.

...at idéen til Mou Supper opstod hos slagterparret Sigurd og Vera Mou i Esbjerg i 1960’erne? Se Vera fortælle om starten på det hele her.

Flere opskrifter med Sweet Potatosuppe