Minestronesuppe

(2 vurderinger) Min vurdering: 0

Minestronesuppe

  • 30 min.
  • 4 personer

Ingredienser

Print opskrift

Smagfuld minestronesuppe med lækkert fyld

Minestronesuppen er inspireret af Italien - suppen er lavet på røde tomater og fyldt med gnocchi-pasta og tørrede tomater, som man kender det fra Italien. Italien er ikke kun kendt for deres sprøde pizzaer og pastaretter, men også for deres smagfulde suppe, og denne suppe er god til alle aldre. Toppet med sprødstegt bacon, spinat og flager af parmesan udgør den et superlækkert måltid.

 


Sådan tilbereder du retten

  • Åbn pakken med Minestronesuppe, og læg den i en gryde. Sæt gryden over medium varme, og varm suppen op til kogepunktet under omrøring.
  • Steg bacon sprødt på en stegepande, og læg den stegte bacon på fedtsugende papir efter stegning.
  • Fordel suppen i 4 skåle og top med bacon, lidt spinatblade og parmesan. Server suppen med resten af spinatbladene ved siden af.