Misosuppemed ingefær, champignon og tofu
- 15 min.
- 4 personer
Ingredienser
- 1 stk. Mou Økologisk Hønsekødsuppe
- 2 tsk. revet ingefær
- 3 spsk. misopasta
- 2 spsk. soja
- 8 champignon
- 1 dl forårsløg
- 200 g tofu
Sådan tilbereder du retten
- Åbn pakken med Mou Økologisk Hønsekødsuppe, og læg den i en dyb gryde.
- Opvarm suppen, indtil den er tøet helt op.
- Tilføj revet ingefær, misopasta og soja.
- Skær champignon og forårsløg i tynde skiver, og skær tofuen i mundrette bidder.
- Tilføj champignon og tofu lige inden servering, så de bliver varme.
Servering
- Anret den varme suppe i skåle, og pynt med hakket forårsløg.
Tips
Brug dine grøntsagsrester i misosuppen
Misosuppe kan toppes med alverdens grøntsager, og det er oplagt at bruge sine grøntsagsrester i suppen, hvis du har noget liggende, som trænger til at blive spist. Prøv for eksempel at toppe din misosuppe med edamamebønner, bønnespirer, spidskål eller tynde gulerodsstrimler. På den måde kan du både få ekstra smag og sprødhed i suppen og samtidig være med til at bekæmpe madspild.
Server med hjemmebagt brød
Hvis du spiser misosuppen som hovedret, er det lækkert at servere et brød ved siden af, som du kan dyppe i suppen. Og hvad er bedre end et hjemmebagt brød, der lige er kommet ud af ovnen? Prøv for eksempel vores hurtige brød til suppe, som du kan bage på bare 25 minutter, eller det gode suppebrød, der er et saftigt langtidshævet brød, som er lavet med femkornsblanding og toppet med urtesalt.
Udforsk alle opskrifter på suppetilbehør
Prøv vores andre asiatisk inspirerede supper
Er du lige så vild med supper, der smager af Asien, som vi er? Så prøv også nogle af vores mange andre supper, som leder tankerne hen til fjerne himmelstrøg. Du kan for eksempel lave en cremet thaisuppe med kokosmælk og karry, eller du kan prøve opskriften på den indiske karrysuppe mulligatawny eller vores ramensuppe med nudler, pak choi og blødkogt æg. Vi garanterer, at de krydrede smagssammensætninger i supperne vil få dig til at drømme dig østpå.