
Mou Glutenfrie Kødboller
Glutenfrie kødboller af grise- og oksekød. Krydret med hvid peber. Varmes direkte i suppen, 550 g
For mange danskere er kødboller en uundværlig del af en suppe, og de fylder og mætter også godt i både traditionelle og moderne supper. I takt med det stigende antal fødevareallergikere i Danmark tilbyder vi derfor også en glutenfri variant i sortimentet.
INGREDIENSER: Grise- og oksekød (62%), vand, løg, ÆGGEHVIDER, kartoffelstivelse, pastinak, kartoffelflager, salt, hvid peber.
Næringsindhold pr. 100 g | ||
---|---|---|
Energi | 524 kJ / 125 kcal | |
Fedt | 6,5 g | |
- heraf mættede fedtsyrer | 2,7 g | |
Kulhydrater | 4,7 g | |
- heraf sukkerarter | < 0.5 g | |
Protein | 12 g | |
Salt | 1,3 g |