Mou Kartoffel-porresuppe

Flødelegeret, mild og cremet kartoffel-porresuppe smagt til med timian. Kogt på oksekraftben, okseskanker og suppeurter, 1000 g

Det bedste at varme sig på, når vinden for alvor rusker i træerne, må være en cremet og mættende Mou Kartoffel-porresuppe. Vi har startet med en oksefond. Dernæst har vi har tilsat blancherede kartoffel- og porretern, lidt timian og derefter jævnet suppen med fløde. Hos Mou laver vi suppe på den gammeldags måde: Vi kommer hele høns, oksekraftben og suppeurter i gryden og lader det hele koge i 8 timer. Sådan har vi gjort lige siden 1960'erne - og hvorfor ændre på det?

INGREDIENSER Suppe 86%: (Kogt på vand, oksekraftben, okseskanker, porrer, gulerødder, persillerod, SELLERI, pastinak, salt), kartofler (14%), PISKEFLØDE (11%), majsstivelse, oksemarvfedt, salt, druesukker, sukker, oksefedt, champignonekstrakt, oksefondpulver, kartoffelstivelse, timian, løg, krydderiekstrakter. Fyld 14%: Kartoffeltern, porrer.

Næringsindhold pr. 100 g
Energi 306 kJ / 74 kcal
Fedt 5,0 g
- heraf mættede fedtsyrer 2,8 g
Kulhydrater 6,2 g
- heraf sukkerarter 1,5 g
Protein 0,7 g
Salt 0,7 g

Supper fra Mou