
Mou Kartoffel-porresuppe
Flødelegeret, mild og cremet kartoffel-porresuppe smagt til med timian. Kogt på oksekraftben, okseskanker og suppeurter, 1000 g
Det bedste at varme sig på, når vinden for alvor rusker i træerne, må være en cremet og mættende Mou Kartoffel-porresuppe. Vi har startet med en oksefond. Dernæst har vi har tilsat blancherede kartoffel- og porretern, lidt timian og derefter jævnet suppen med fløde. Hos Mou laver vi suppe på den gammeldags måde: Vi kommer hele høns, oksekraftben og suppeurter i gryden og lader det hele koge i 8 timer. Sådan har vi gjort lige siden 1960'erne - og hvorfor ændre på det?
INGREDIENSER Suppe 86%: (Kogt på vand, oksekraftben, okseskanker, porrer, gulerødder, persillerod, SELLERI, pastinak, salt), kartofler (14%), PISKEFLØDE (11%), majsstivelse, oksemarvfedt, salt, druesukker, sukker, oksefedt, champignonekstrakt, oksefondpulver, kartoffelstivelse, timian, løg, krydderiekstrakter. Fyld 14%: Kartoffeltern, porrer.
Næringsindhold pr. 100 g | ||
---|---|---|
Energi | 306 kJ / 74 kcal | |
Fedt | 5,0 g | |
- heraf mættede fedtsyrer | 2,8 g | |
Kulhydrater | 6,2 g | |
- heraf sukkerarter | 1,5 g | |
Protein | 0,7 g | |
Salt | 0,7 g |