Økologiske Kød- og melboller (1)

Mou Økologiske Kød- og Melboller

Klassisk blanding af økologiske kød- og melboller. Varmes direkte i den klare suppe, 500 g

Til en traditionel okse- eller hønsekødsuppe foretrækker mange kød- og melboller som det helt naturlige fyld. Vi har udviklet økologiske kød- og melboller, som også kan tilsættes vores økologiske hønsekødsuppe, så hele suppen er økologisk.

Hos Mou laver vi suppe og suppeboller på den gammeldags måde: Vi bruger den samme opskrift og de samme råvarer, som du selv ville bruge i dit eget køkken. Sådan har vi gjort lige siden 1960'erne - og hvorfor ændre på det?

Ingredienser: Kødboller 50%: Svine- og oksekød* (56%), vand, ÆGGEHVIDER*, oksefedt*, løg*, HVEDEMEL*, kartoffelmel*, HVEDERASP*, salt, hvid peber*. Melboller 50%: Vand, HVEDEMEL* (33%), ÆG* (24%), rapsolie*, kartoffelmel*, sukker*, salt. *Økologisk

Næringsindhold pr. 100 g
Energi 815 kJ / 195 kcal
Fedt 11 g
- heraf mættede fedtsyrer 3,2 g
Kulhydrater 16 g
- heraf sukkerarter 0,6 g
Protein 7,7 g
Salt 1,3 g

Suppefyld fra Mou

Opskrifter med suppefyld

Ristede melboller med salat og revet parmasan

Italiensk sandwich med meatballs og salat

Spaghetti med kødboller og tomatsauce