
Mou Økologiske Kød- og Melboller
Klassisk blanding af økologiske kød- og melboller. Varmes direkte i den klare suppe, 500 g
Til en traditionel okse- eller hønsekødsuppe foretrækker mange kød- og melboller som det helt naturlige fyld. Vi har udviklet økologiske kød- og melboller, som også kan tilsættes vores økologiske hønsekødsuppe, så hele suppen er økologisk. Hos Mou laver vi suppe og suppeboller på den gammeldags måde: Vi bruger den samme opskrift og de samme råvarer, som du selv ville bruge i dit eget køkken. Sådan har vi gjort lige siden 1960'erne - og hvorfor ændre på det?
Ingredienser: Kødboller 50%: Grise- og oksekød* (56%), vand, ÆGGEHVIDER*, oksefedt*, løg*, HVEDEMEL*, kartoffelmel*, HVEDERASP*, salt, hvid peber*. Melboller 50%: HVEDEMEL* (33%), vand, ÆG* (24%), rapsolie*, kartoffelmel*, sukker*, salt. *Økologisk
Næringsindhold pr. 100 g | ||
---|---|---|
Energi | 818 kJ / 196 kcal | |
Fedt | 11 g | |
- heraf mættede fedtsyrer | 3,3 g | |
Kulhydrater | 16 g | |
- heraf sukkerarter | 1,7 g | |
Protein | 7,9 g | |
Salt | 1,3 g |