Økologiske Kødboller

Mou Økologiske Kødboller

Økologiske kødboller af grise- og oksekød. Krydret med hvid peber. Varmes direkte i suppen, 400 g

For mange danskere er kødboller en uundværlig del af en suppe, og de fylder og mætter også godt i både traditionelle og moderne supper. Derfor har vi også udviklet økologiske kødboller, som kan tilsættes vores økologiske supper, så hele suppen er økologisk. Til kødbollerne bruger vi økologisk okse- og svinekød, og kødet skal være finthakket. Herfra er opskriften enkel: Vand, æggehvider, løg, hvedemel, kartoffelmel og rasp - og lidt salt og hvid peber - økologisk selvfølgelig.

Hos Mou laver vi suppe og suppeboller på den gammeldags måde: Vi bruger den samme opskrift og de samme råvarer, som du selv ville bruge i dit eget køkken. Sådan har vi gjort lige siden 1960'erne - og hvorfor ændre på det?

Ingredienser: Svine- og oksekød* (56%), vand, ÆGGEHVIDER*, oksefedt*, løg*, HVEDEMEL*, kartoffelmel*, HVEDERASP*, salt, hvid peber*. *Økologisk

Næringsindhold pr. 100 g
Energi 753 kJ / 181 kcal
Fedt 13 g
- heraf mættede fedtsyrer 5,1 g
Kulhydrater 6 g
- heraf sukkerarter 0 g
Protein 10 g
Salt 1,6 g

Suppefyld fra Mou

Opskrifter med suppefyld

Italiensk sandwich med meatballs og salat

Spaghetti med kødboller og tomatsauce

Ristede melboller med salat og revet parmasan