
Mou Melboller
Klassiske melboller af hvedemel og æg. Varmes direkte i suppen, 1000 g
Melboller har en naturlig plads i traditionelle supper som hønsekødsuppe og oksekødsuppe. Men de kan også bruges i mange andre supper. Melboller er basismad, og her er enkelhed en dyd. Æg, mel (vi bruger hvedemel og kartoffelmel), fedtstof, salt og vand. Det er det hele. Vi laver melbollerne, som du selv ville have gjort det. Vi laver bare mange flere ad gangen. Vi er stolte af, at vi ikke gør det mere kompliceret. God, enkel mad af gode råvarer behøver ikke blive tilsat aroma eller smagsforstærkere. Så det holder vi os fra hos Mou. Hos Mou laver vi suppe og suppeboller på den gammeldags måde: Vi bruger den samme opskrift og de samme råvarer, som du selv ville bruge i dit eget køkken. Sådan har vi gjort lige siden 1960'erne - og hvorfor ændre på det?
Ingredienser: HVEDEMEL (33%), vand, ÆG (22%), palmeolie (RSPO certificeret), kartoffelmel, rapsolie, salt.
Næringsindhold pr. 100 g | ||
---|---|---|
Energi | 945 kJ / 226 kcal | |
Fedt | 12 g | |
- heraf mættede fedtsyrer | 5,0 g | |
Kulhydrater | 24 g | |
- heraf sukkerarter | 3,8 g | |
Protein | 5,0 g | |
Salt | 0,9 g |