Kødboller i spicy karrysauce

(5 vurderinger) Min vurdering: 0

Kødboller i spicy karrysauce

  • 30 min.
  • 4 personer

Ingredienser

Karrysauce
  • 1 spsk. olie
  • 1 stort løg, finthakket
  • 2 spsk. gul karrypasta
  • 1 aubergine i tern (ca. 300 g)
  • 3 knuste fed hvidløg
  • 1 tsk. frisk ingefær
  • 1 spsk. stødt gurkemeje
  • 1 dåse kokosmælk
  • 1 spsk. peanutbutter
  • 1 tsk. fishsauce
Kødboller & nudler Topping
  • Forårsløg skåret i skiver
  • Rød chili i flager
  • Evt. grofthakkede cashewnødder eller peanuts
Print opskrift

Lækre kødboller i spicy karrysauce med kokosmælk

Denne asiatisk inspirerede wokret med nudler og kødboller smager himmelsk. Karry-kokossaucen er lækker cremet og så er den virkelig nem at lave. Retten er spicy, men ikke mere end at hele familien kan være med. Servér karryretten med nudler og top den med forårsløg, salte nødder og ekstra chili, hvis du er til stærk mad.

Prøv denne opskrift på kødboller i spicy karrysauce næste gang du får lyst til smagen af Asien. Den er altid et hit på middagsbordet.

 


Sådan tilbereder du retten

  • Lad olien blive varm i en stor pande. Steg løg ved høj varme i 1-2 min.
  • Tilsæt karrypasta sammen med aubergine og steg videre ved høj varme i 3-4 min.
  • Tilsæt resten af ingredienserne og lad saucen koge op ved jævn varme.
  • Tilsæt kødbollerne og kog dem i saucen i 4-5 min. - til de gennemvarmede.
  • Kog imens nudlerne efter anvisning på pakken.
  • Top saucen med forårsløg, chili og evt. saltede nødder og server med nudler.

 


Tips

Server med dit favorit tilbehør

Karryretten med krydrede kødboller kan også serveres med ris. Vi har brugt risnudler, men fuldkornsnudler, glasnudler eller andre slags nudler kan naturligvis også serveres som tilbehør til retten.

Brug kødbollerne kreativt

Kødbollerne bruges ofte som suppefyld, men de kan anvendes i mange andre retter end supper. Prøv dem også i denne nemme pastaret med pesto.