
Kødboller i spicy karrysauce
- 30 min.
- 4 personer
Ingredienser
Karrysauce- 1 spsk. olie
- 1 stort løg, finthakket
- 2 spsk. gul karrypasta
- 1 aubergine i tern (ca. 300 g)
- 3 knuste fed hvidløg
- 1 tsk. frisk ingefær
- 1 spsk. stødt gurkemeje
- 1 dåse kokosmælk
- 1 spsk. peanutbutter
- 1 tsk. fishsauce
- 600 g Mou Kødboller
- 400 g risnudler
- Forårsløg skåret i skiver
- Rød chili i flager
- Evt. grofthakkede cashewnødder eller peanuts
Sådan tilbereder du retten
- Lad olien blive varm i en stor pande. Steg løg ved høj varme i 1-2 min.
- Tilsæt karrypasta sammen med aubergine og steg videre ved høj varme i 3-4 min.
- Tilsæt resten af ingredienserne og lad saucen koge op ved jævn varme.
- Tilsæt kødbollerne og kog dem i saucen i 4-5 min. - til de gennemvarmede.
- Kog imens nudlerne efter anvisning på pakken.
- Top saucen med forårsløg, chili og evt. saltede nødder og server med nudler.
Tips
Server med dit favorit tilbehør
Karryretten med krydrede kødboller kan også serveres med ris. Vi har brugt risnudler, men fuldkornsnudler, glasnudler eller andre slags nudler kan naturligvis også serveres som tilbehør til retten.
Brug kødbollerne kreativt
Kødbollerne bruges ofte som suppefyld, men de kan anvendes i mange andre retter end supper. Prøv dem også i denne nemme pastaret med pesto.