Tacosuppe
- 30 min.
- 2 personer
Ingredienser
- 1 pk. Mou Økologisk Tomatsuppe (800 g)
- 200 g kyllingebryst
- Olie til stegning
- 1 stk. peberfrugt i tern
- 1 stk. finthakket løg
- 3 stk. pressede fed hvidløg
- 1 tsk. røget paprika
- 2 tsk. knust spidskommen
- 1 tsk. tørret koriander
- 1 tsk. tørrede chiliflage
- 1 tsk. groft salt
- 1 dåse kidneybønner, drænede og skyllede
- Revet cheddarost
- Avocado
- Nachos chips
- Cremefraiche
- Chiliflager
- Frisk koriander
Sådan tilbereder du retten
- Skær kyllingen i mindre stykker og steg den i lidt olie på en pande ved middelhøj varme i ca. 3 min.
- Tilsæt peberfrugt, løg, hvidløg og krydderier og steg videre i ca. 5 min.
- Varm suppen op i en gryde efter anvisning på emballagen.
- Tilsæt bønnerne og varm suppen igennem. Smag til med salt og peber.
- Hæld suppen i 2 dybe tallerkener og fordel kyllingefyldet heri.
- Anret med toppings og servér.