Tacosuppe

(0 vurderinger) Min vurdering: 0

Tacosuppe

  • 30 min.
  • 2 personer

Ingredienser

  • 1 pk. Mou Økologisk Tomatsuppe (800 g)
  • 200 g kyllingebryst
  • Olie til stegning
  • 1 stk. peberfrugt i tern
  • 1 stk. finthakket løg
  • 3 stk. pressede fed hvidløg
  • 1 tsk. røget paprika
  • 2 tsk. knust spidskommen
  • 1 tsk. tørret koriander
  • 1 tsk. tørrede chiliflage
  • 1 tsk. groft salt
  • 1 dåse kidneybønner, drænede og skyllede
Topping
  • Revet cheddarost
  • Avocado
  • Nachos chips
  • Cremefraiche
  • Chiliflager
  • Frisk koriander
Print opskrift

Leder du efter en smagfuld og nem måde at spice din suppe op på? Så er vores tacosuppe lige hvad du har brug for! Denne suppe er fyldig i smagen og er krydret med lækre ingredienser og toppet med revet cheddarost, avocado, nachos chips, cremefraiche, chiliflager og friske koriander.

Velbekomme!

 


Sådan tilbereder du retten

  1. Skær kyllingen i mindre stykker og steg den i lidt olie på en pande ved middelhøj varme i ca. 3 min.
  2. Tilsæt peberfrugt, løg, hvidløg og krydderier og steg videre i ca. 5 min.
  3. Varm suppen op i en gryde efter anvisning på emballagen.
  4. Tilsæt bønnerne og varm suppen igennem. Smag til med salt og peber.
  5. Hæld suppen i 2 dybe tallerkener og fordel kyllingefyldet heri.
  6. Anret med toppings og servér.