Tomatsuppemed quinoa, squash og rugbrødschips

(0 vurderinger) Min vurdering: 0

Tomatsuppemed quinoa, squash og rugbrødschips

  • 20 min.
  • 4 personer

Ingredienser

  • 1 pk. Mou Tomatsuppe, 1000 g
  • 1 chili
  • 200 g quinoa
  • 1 squash
  • 12 skiver rugbrød
  • Olivenolie
Print opskrift

Fremgangsmåde

Pensl rugbrødsskiverne på begge sider med olie og bag på en rist 15-20 min. ved 150 °C.
Sæt suppen over ved svag varme og tilsæt finthakket chili.
Kog quinoa efter anvisning på emballagen.
Vask og skær squash i tynde strimler f.eks. på mandolinjern.
Når suppen er varm tilsættes kogt quinoa og strimlet squash, de sidste par minutter.
Servér suppen med store knasende rugbrødschips.

Lignende opskrifter

Blackbeansuppe

med blæk og hvid fisk

Gullaschsuppe

med bladselleri og citrusfrugter

Italiensk sandwich med meatballs og salat

Produkter